Ambassadrice Anna van der Breggen

Wie is Anna van der Breggen?

Anna van der Breggen is Nederlands wielrenster en heeft aan verschillende Europese- en wereldkampioenschappen deelgenomen. Anna heeft verschillende titels op haar naam weten te zetten. Zo werd ze in 2012 Europees kampioene tijdrijden (onder de 23 jaar) en in 2016 won ze goud voor de wegwedstrijd tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. 

Waarom is Anna van der Breggen ambassadrice van Beddenspecialist.nl?

In 1980 sprak Joop Zoetemelk de legendarische woorden: “De Tour win je in bed”. De winnaar van de Tour de France van dat jaar was hiermee een van de eerste topsporters die het belang van een goede nachtrust benadrukte.

Anna van der Breggen had hier, voordat ze in aanraking kwam met Beddelicious, weinig aandacht voor omdat ze vond dat ze altijd al prima sliep. Dankzij de SlaapID-meting is ze tot interessante inzichten gekomen.

“Ik dacht altijd wel dat ik een zijslaper was en dat ik op dezelfde manier weer wakker word als hoe ik in slaap ben gevallen. Maar de test liet zien dat ik bovengemiddeld veel draai en daardoor veel belastende tussenhoudingen aanneem”, reageert Anna.

“Door de Blocks-modules aan te passen proberen we nu deze tussenhoudingen te vermijden. Ik heb als topsporter brede schouders en daarom een extra soft Blocks-module onder mijn schouders gekregen, waardoor ik meer ruimte heb om op mijn zij te liggen en dus minder de tussenhouding hoef op te zoeken.

Grappig is dat Sierk Jan (vriend en trainer-coach, red.) ook merkbaar minder draait en vrijwel niet meer ’s nachts het bed uitgaat. Daardoor worden we beiden uitgerust wakker en dat is echt heerlijk.”

Meer ambassadeurs van Beddenspecialist.nl: