Waarom 5 minuten proefliggen niet genoeg is

Verbeter jouw slaapgedrag en slaapsituatie

SlaapID geeft je inzicht in de volgende vier punten. Dit alles om een goed matras te kiezen:

  • Slaaphouding - in welke van de acht slaapposities slaap je? Je moet liggen zoals je staat; met een rechte wervel. Ligt iemand vaak in een tussenpositie? Dit is niet natuurlijk en kan serieuze klachten opleveren
  • Slaapbeweging - hoe (on)rustig slaapt u? Wat zegt het aantal bewegingen in een nacht? Er moet balans in drukverdeling zijn
  • Slaapklimaat - is jouw slaaptemperatuur stabiel of verstoord? 
  • Slaapritme - een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te kunnen herstellen.

Hoe werkt de Slaap ID?

Ja krijgt eerst een zorgvuldig en persoonlijk intake-gesprek. Dan weten we namelijk wie je bent. Kennen we jouw slaapsituatie, specifieke kenmerken, wensen én of er fysieke knelpunten zijn. De ondernemers van Beddenspecialist.nl komen zo veel te weten.

Vervolgens krijg je de speciale SlaapID-sensor mee naar huis en draagt deze drie nachten lang in jouw eigen bed. De winkel leest op eenvoudige wijze het apparaat uit met alle essentiële data. Aan de hand van het gesprek plus de nauwkeurige metingen bekijken we met elkaar (vrijblijvend) welk product het beste past in jouw situatie. Producten, die precies op de juiste zones ondersteunen en weer op andere plekken exact die nodige ruimte bieden. Denk maar eens aan de schouders, benen of heupen. 

Bij een klantgerichte aanpak horen ook alleen maar kwalitatieve A-merken met individuele, instelbare maatproducten. Niet voor niets is onze slogan ‘Speciaal voor Jou’.

Kies een goed matras

Proefliggen op een bed in de winkel is even wennen. Je bent je eigen matras gewend, waardoor een andere model vreemd aan kan voelen. Wanneer je écht een goed en passend slaapadvies wilt geven, moet je meten. Want meten = weten niet waar? Een paar minuten proefliggen is dan niet voldoende. Beddenspecialist.nl werkt daarom met de onafhankelijke, gratis SlaapID-service. Met dit slimme, unieke apparaatje geven onze specialisten op een betrouwbare wijze inzicht in jouw slaapgedrag. Gewoon in jouw eigen bed. Zonder gedoe en 100% betrouwbaar. Speciaal voor jou.

meer weten over de slaapiD-slaaptest

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe nu de Slaapscore?