Groen in de slaapkamer is dé trend van 2018!

De kleur groen is al een tijdje trendkleur en blijft dat ook. Groen doet ons goed - de kleur van de natuur! - werkt ontspannend en geeft frisse, nieuwe energie. Vooral door die ontspanning zien we groen ook veel in de slaapkamer terug. De natuur in huis halen doe je met planten, maar ook met behang in dessins van exotische bomen, groen beddengoed en warme groentinten op je muur.

Deze slaapkamertrend is een blijvertje! Groen is een kleur die we al even kennen in de woonkamer en in huis. Maar genoeg krijgen we er zeker niet van! In de slaapkamer doet ie het ook fantastisch. Het is een echte sfeermaker op de muur. Merken als Flexa, Histor, Farrow & Ball hebben m allemaal groots belicht in hun kleurcollectie, groen is niet te missen! Door de muren van de slaapkamer groen te verven krijg je gelijk een knus gevoel in de ruimte. Kleed de wanden nog een beetje aan met deze prachtige posters en lijsten (Desenio) en het plaatje is compleet. 

Hou je niet zo van grote veranderingen in huis? Dan kan groen ook prima in het beddengoed gevonden worden. Merken als Vandyck en Essenza hebben buiten hun mooie prints ook een prachtige basic collectie waar je diverse naturel tinten en groenen kunt vinden. Leuk is om te spelen met ton-sur-ton (verschillende tinten) groenen. Maak ook gebruik van laagjes en meerdere (sier) kussen. Zo wordt het bed niet een saai vlak maar een heerlijk, comfortabel bed waar je zo in zou willen duiken!

Shopping in stijl

De allerleukste spullen die de sfeer in de slaapkamer helemaal trendproof maken vind je hier;

Nachtkastje Bedboy

Nachtkastje Bedboy

Nachtkastje ‘Bedboy’ is volledig in te stellen op de perfecte hoogte. (Beddelicious)

€299,-
Dekbedovertrek Nya Ecru

Dekbedovertrek Nya Ecru

Dit dekbedovertrek met stylish natuurprint is van heerlijk soepel en zacht satijn katoen. (Essenza) verkrijgbaar vanaf

€69,95
Groene lamp

Groene lamp

Deze groene lamp van zacht, fijn rubber ‘Unfold Pendant’ is de perfecte sfeermaker in de slaapkamer (Muuto)

€169,-
Dekbedovertrek Sketch Jade

Dekbedovertrek Sketch Jade

Aan de achterkant hetzelfde patroon en is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. (Vandyck) verkrijgbaar vanaf:

€64,95
Sierkussen

Sierkussen

Een lekker zacht kussen met cactusprint en grappige tekst. Het kussen is mooi afgewerkt met groene kwastjes. (Coco Maison)

€79,99
Groene verf voor op de muur

Groene verf voor op de muur

Een mooie kleur groen mag niet ontbreken op de wand. Van boven naar beneden; Lush Jade, Mild Jade, Vleugje Tijm, 100% Tijm (Flexa Pure) per 2,5Liter:

€34,45

Relevante artikelen