Meten is zeker weten

Gratis Slaapmeting aanvragen

SlaapID aanvragen

Slaap drie nachten met deze SlaapID-sensor en de volgende informatie wordt opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Maak je op voor verassende resultaten, want Beddenspecialist.nl ziet regelmatig dat notoire buikslapers in werkelijkheid zijslapers zijn en zelfbenoemde stilliggers al woelend in bed een halve marathon afleggen. Onderzoek wees zelfs uit dat 92% van de SlaapID-gebruikers tot nieuwe inzichten kwam!

Meten is zeker weten!

Daarom heeft Beddenspecialist.nl een tijdelijke bedpartner in de aanbieding. Dit is een elastische band die je ’s nachts om je borst draagt, met daarin een sensor. Na drie nachten heeft de zogenaamde SlaapID-sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Maak je op voor verrassende resultaten, want Beddenspecialist.nl ziet regelmatig dat notoire buikslapers in werkelijkheid zijslapers zijn en zelfbenoemde stilliggers al woelend in bed een halve marathon afleggen. Onderzoek wees zelfs uit dat 92% van de SlaapID-gebruikers tot nieuwe inzichten kwam! Met die inzichten en de jarenlange ervaring van de specialist kun je dan eindelijk de perfecte combinatie van bedbodem, matras en kussens in huis halen.

Een gratis slaapmeting doe je gewoon lekker thuis, in je eigen bed

NEERLANDS TROTS De TU Delft ontwikkelde een prijswinnende sensor die patiënten met slaap-apneu (ademstilstand tijdens het slapen) ’s nachts dragen om hun houding te corrigeren. Zodra de slaper op de rug draait en het benauwd krijgt, geeft de slimme sensor een signaal om de slaper aan te sporen een andere houding te kiezen. De SlaapID-sensor komt uit dezelfde koker als deze Nederlandse uitvinding. Hij maakt gebruik van dezelfde sensor, maar dan zonder de speciale slaapapneu-signalen.

 

Mood image for product

Adviesmethode Beddenspecialist gebruikt in wetenschappelijk onderzoek!

Lage rugklachten zijn een groot probleem in Nederland. Uit het rapport Zinnige Zorg blijkt dat 1 op de 12 mensen met deze klachten worstelt. Hiermee staan lage rugklachten op de eerste plaats van de top-52 aandoeningen met een hoge ziektelast.

De nachtrust speelt hierin een grote rol en daaruit volgt de vraag in hoeverre matraseigenschappen een rol spelen bij lage rugklachten.

Om dit te onderzoeken is een wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de invloed van matraseigenschappen op comfort en pijn bij mensen met lage rugklachten. Benieuwd hoe wij dit hebben aangepakt? Lees dan gauw verder!

Wetenschappelijk onderzoek
Mood image for product

Eindelijk écht je ultieme bed vinden dankzij SlaapID!

‘We zijn wereldwijd de eerste beddenwinkel die het slaapgedrag van consumenten op deze manier meet. Nederland heeft echt een primeur.’

Maarten Stoffels, directeur van Beddenspecialist.nl

Een schat aan informatie

Een SlaapID-meting doe je gewoon lekker thuis, in je eigen bed. Terwijl je slaapt vergaart de sensor een schat aan informatie:

  • Slaaphouding – om rugklachten te voorkomen, moeten we liggen zoals we staan: met een rechte wervelkolom. Dat kan in meerdere posities. Er zijn wel 8 posities waarin wij slapen waaronder de bekende buik- rug-, zijligging. De sensor meet ook nog vier tussenposities.
  • Slaapbeweging – we wisselen gemiddeld 38 keer per nacht van houding. Hartstikke gezond voor de doorbloeding van je lichaam en je gewrichten. Ben je echter een fanatieke woeler of draaier, dan kan dit ook betekenen dat je een nieuw bed met de juiste drukverdeling nodig hebt.
  • Slaapklimaat – De temperatuur en luchtvochtigheid kunnen flinke stoorzenders zijn en zorgen dat je slecht inslaapt of onrustig slaapt.
  • Slaapritme – een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te herstellen. SlaapID is dé perfecte manier om te bepalen hoe je straks het beste slaapt en wat je daarvoor nodig hebt.

Wil je ook weten hoe je écht slaapt?

Vraag de SlaapID-slaaptest aan

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe nu de Slaapscore?