11 Friese steden, 200 km, 3 dagen en 1 doel! Dat is waar het dit weekend bij de 11 Steden Zwemtocht voor Maarten van der Weijden om draait. Weten hoe jij een bijdrage kunt leveren? Lees dan verder.

Steun jij ook de Maarten van der Weijden Foundation?

Maarten van der Weijden

FLIP en Beddenspecialist.nl steunen Maarten van der Weijden

De 11 Steden Zwemtocht

Maarten van der Weijden heeft het gedaan! Ook dit jaar zette hij zijn zwemtalent in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de genezing van kanker. 

Wij waren er weer bij!

Net als vorig jaar waren we er weer bij. Beddenspecialist.nl zorgde er voor dat Maarten van der Weijden, op de schaarse rust momenten, optimaal kon slapen en liggen. Hoe? Met het matras FLIP! FLIP heeft op de boot voor, achter of met Maarten van der Weijden meegevaren en was er dus het gehele weekend bij.

FLIP is toegankelijk, aantrekkelijk geprijsd en geschikt voor jong en oud. De opbouw van FLIP is door zijn blokken volledig aanpasbaar. Op die manier kun je ervoor zorgen dat FLIP echt bij jou past, onafhankelijk van je lichaamsbouw.

Over flip

Onze bijdrage aan de Foundation!

Van 21 juni t/m 1 juli 2019 spaarde FLIP samen met Beddenspecialist.nl voor een mooie bijdrage aan de Maarten van der Weijden Foundation. Gedurende deze periode werd bij ieder online verkochte matras 49,- gedoneerd aan de Foundation! Uiteindelijk hebben we mooi bedrag overgemaakt naar de Maarten van der Weijden Foundation. Nu kunnen we pas echt met een gerust gevoel uit bed stappen.

Bestel 

Bekijk de video van vorig jaar!

Maarten van der Weijden Gallerij:

De nieuwste beelden van Maarten van der Weijden en FLIP in actie vind je hier!

De Zwemtocht der Zwemtochten. Van der Weijden wil meer dan 200 kilometer zwemmen.

Algemene voorwaarden

- De looptijd van deze actie is van 21 juni 2019 tot en met 1 juli 2019
- De donatie van €49,- is alleen geldig op FLIP matrassen die online besteld zijn via www.flipmatras.nl en dus niet op (FLIP) matrassen die in de winkels van Beddenspecialist.nl worden aangeschaft. 
- Onder voorbehoud van wijzigingen

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe nu de Slaapscore?