Je eigen hoofdkussen mee op vakantie?

Ik ga op vakantie en neem mee… Natuurlijk een tandenborstel, paspoort en misschien wel hagelslag. Maar wist je dat steeds meer mensen hun eigen hoofdkussen meenemen?

Veel mensen doen dit voor het comfort van thuis. Na aan lange dag ben je wel toe aan wat ontspanning en rust. Nu gaat het meenemen van een matras wat moeilijk, maar je eigen kussen meenemen is goed te doen.  Het ADJUZZTABLE hoofdkussen lijkt er wel voor gemaakt!

Het ADJUZZTABLE kussen heeft 3 aparte lagen welke op verschillende manieren met elkaar te combineren zijn. Heel handig, want als je op een zacht bed ligt heb je misschien weer andere slaapbehoeftes dan op een hard bed. Ook zit het kussen in een handige draagtas, zo neem je hem overal gemakkelijk mee naartoe.

Het hoofdkussen heeft variabele hoogte van 7,5 tot 14 cm en de kussentijk is wasbaar op 40 graden, lekker fris!

Kom langs in de winkel of bestel hem online.

Mood image for product

Adviesmethode Beddenspecialist gebruikt in wetenschappelijk onderzoek!

Lage rugklachten zijn een groot probleem in Nederland. Uit het rapport Zinnige Zorg blijkt dat 1 op de 12 mensen met deze klachten worstelt. Hiermee staan lage rugklachten op de eerste plaats van de top-52 aandoeningen met een hoge ziektelast.

De nachtrust speelt hierin een grote rol en daaruit volgt de vraag in hoeverre matraseigenschappen een rol spelen bij lage rugklachten.

Om dit te onderzoeken is een wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de invloed van matraseigenschappen op comfort en pijn bij mensen met lage rugklachten. Benieuwd hoe wij dit hebben aangepakt? Lees dan gauw verder!

Wetenschappelijk onderzoek
Mood image for product

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe nu de Slaapscore?