Help! Welk matras is goed voor mij?

Heeft jouw huidige matras zijn beste tijd gehad? Is je postuur verandert of heeft u pijnklachten? Wat de reden ook mag zijn, onze specialisten geven graag onafhankelijk advies zodat je elke ochtend weer uitgerust en fit wakker kunt worden.

Wij geven je vast wat handige tips

Fris op pad

Het is niet slim om een bed uit te proberen wanneer je de hele dag op pad bent geweest en een vermoeid lijf heeft. Dan ligt elk bed namelijk lekker. Ga fris en goed voorbereid op pad. Bekijk eerst thuis waar je nu op slaapt. Neem deze gegevens mee naar jouw beddenspecialist. Hij of zij zal samen met je kijken wat voor jouw persoonlijke situatie de beste slaapoplossing is.

Hard of zacht?

Een goede slaaphouding lukt alleen wanneer je een goed passend matras in combinatie met de juiste bedbodem heeft. Het bed moet naadloos aansluiten op jouw lichaam zodat het goed wordt ondersteund. Bij een te hard matras steunt hey lichaam te veel op de schouders en heupen. Bij een te zacht matras zak je juist te ver weg. Beide situaties zorgen ervoor dat het lijf in een verkeerde houding wordt gedwongen. Zo kunnen de spieren en wervelkolom nauwelijks ontspannen. De druk op het lichaam moet gelijkmatig worden verdeeld. Te veel druk op bijvoorbeeld de schouders of de heupen zorgen ervoor dat je te veel draait tijdens de slaap en daardoor ’s morgens minder fit en energiek opstaat. 

Thuismeting

Vind je het lastig om op ‘de blauwe ogen’ van een beddenverkoper af te gaan? Wil je graag een beslissing maken gebaseerd op feiten? Dan is de SlaapID van Beddenspecialist.nl iets voor jou. Dit is een klein kastje waarmee je enkele nachten thuis slaapt. Het registreert jouw slaapgedrag: in welke houdingen je slaapt, hoe warm het in jouw bed is en hoe vaak je draait. Aan de hand van deze registratie kun je nóg beter jouw beslissing maken. Want laten we eerlijk zijn, je koopt niet elke dag een nieuw bed. Je wilt wel zeker weten dat je een juiste beslissing maakt. De verkopers van Beddenspecialist.nl luisteren goed naar jouw wensen en kijken samen met wat het beste bij jouw lichaam past.

slaapId aanvragen

 

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe nu de Slaapscore?