Help! Welk matras is goed voor mij?

Kom langs voor onafhankelijk advies

Winkels

Heeft uw huidige matras zijn beste tijd gehad? Is uw postuur verandert of heeft u pijnklachten? Wat de reden ook mag zijn, onze specialisten geven graag onafhankelijk advies zodat u elke ochtend weer uitgerust en fit wakker kunt worden.

Wij geven u vast wat handige tips

Fris op pad

Het is niet slim om een bed uit te proberen wanneer u de hele dag op pad bent geweest en een vermoeid lijf heeft. Dan ligt elk bed namelijk lekker. Ga fris en goed voorbereid op pad. Bekijk eerst thuis waar u nu op slaapt. Neem deze gegevens mee naar uw beddenspecialist. Hij of zij zal samen met u kijken wat voor uw persoonlijke situatie de beste slaapoplossing is.

Hard of zacht?

Een goede slaaphouding lukt alleen wanneer u een goed passend matras in combinatie met de juiste bedbodem heeft. Uw bed moet naadloos aansluiten op uw lichaam zodat het goed wordt ondersteund. Bij een te hard matras steunt uw lichaam te veel op de schouders en heupen. Bij een te zacht matras zakt u juist te ver weg. Beide situaties zorgen ervoor dat uw lijf in een verkeerde houding wordt gedwongen. Zo kunnen uw spieren en uw wervelkolom nauwelijks ontspannen. De druk op het lichaam moet gelijkmatig worden verdeeld. Te veel druk op bijvoorbeeld de schouders of de heupen zorgen ervoor dat u te veel draait tijdens de slaap en daardoor ’s morgens minder fit en energiek opstaat. 

Thuismeting

Vindt u het lastig om op ‘de blauwe ogen’ van een beddenverkoper af te gaan? Wilt u graag een beslissing maken gebaseerd op feiten? Dan is de SlaapID van Beddenspecialist.nl iets voor u. Dit is een klein kastje waarmee u enkele nachten thuis slaapt. Het registreert uw slaapgedrag: in welke houdingen u slaapt, hoe warm het in uw bed is en hoe vaak u draait. Aan de hand van deze registratie kunt u nóg beter uw beslissing maken. Want laten we eerlijk zijn, u koopt niet elke dag een nieuw bed. U wilt wel zeker weten dat u een juiste beslissing maakt. De verkopers van Beddenspecialist.nl luisteren goed naar uw wensen en kijken samen met u wat het beste bij uw lichaam past.

slaapId aanvragen