Maak nu een Privé Afspraak in één van onze winkels i.v.m. Corona virus.

Maak nu een Privé Afspraak in één van onze winkels i.v.m. Corona virus.

  • Unieke SlaapID thuismeting
  • Onafhankelijk advies
  • Slaapoplossing op maat
  • Uitstekende garantie

Alles voor een optimale nachtrust

Opzoek naar een nieuw dekbedovertrek, hoofdkussen of dekbed? Neem eens een kijkje in onze webshop en zie wat we allemaal te bieden hebben voor een optimale nachtrust. We bezorgen het graag bij u thuis!

 

Ga naar de webshop

Welk matras past bij mij?

Je bent op zoek naar een nieuw matras, maar het aanbod is zo groot dat kiezen een hele opgave is. Doe de online matraswijzer en krijg al een kort advies over waar jouw matras aan moet voldoen. Voor een uitgebreid, persoonlijk advies adviseren onze specialisten van Beddenspecialist.nl je graag persoonlijk in de winkels.

Doe de test 

Jouw Slaapsituatie als oplossing voor je klachten?

Dat is helemaal geen gek idee. Hidde Hulshof, Slaapfysio, ziet het veel in de praktijk. En hoort het van de bij Beddenspecialist.nl aangesloten fysiotherapeuten. Is je houding niet goed 's nachts, dan heb je daar overdags last van. Misschien heb je het niet in de gaten, en denk je dat die stijve rug komt door het sporten van drie dagen terug. Stiekem blijkt je matras de boosdoener. 

Hoe je daar achter komt? Daar kunnen wij mee helpen. Met onze SlaapID Slaapsensor. Je slaapt drie nachtjes met deze Slaapsensor en je ziet precies waar het aan schort. 

 

Vraag de SlaapID nu aan!

 

 

Meten is zeker weten!

Met de gratis SlaapID slaaptest kun je met een sensor je slaapgedrag eenvoudig in kaart brengen, voor een persoonlijk slaapadvies. Deze gratis slaapmeting zorgt er voor dat we zeker weten wat je nodig hebt om goed en lekker te kunnen slapen. Bij Beddenspecialist.nl zijn echte beddenspeciaalzaken aangesloten. Zij geven graag het beste advies zodat je zeker weet dat het bed, matras, kussen, bedbodem of de boxspring goed bij je past. Meten = Weten!

meer info: de gratis SlaapID slaaptest

Excellent DUO dekbed

Het Excellent DUO Dekbed van Vandyck is de beste koop volgens de consumentenbond. Het dekbed kwam als beste uit de test in de categorie donzen 4-seizoenendekbedden. In totaal werden acht donzen dekbedden van verschillende merken getest. Het Excellent DUO dekbed is een vierseizoenen carré donsdekbed, gevuld met 95% Oost-Europese witte ganzendons en 5% kleine ganzenveertjes. Beide delen van het dekbed hebben tussenschotjes en zijn met een bies afgewerkt. De tijk is geweven van het fijnste katoen, met een extra zachte finishing.

Koop hier het Excellent duo dekbed

Nóg meer service; 

Bijvoorbeeld met deze extra bescherming voor je boxspring!

Onbezorgd genieten Je boxspring wordt voorzien van een hoogwaardige textielbescherming. De onzichtbare vezelbeschermer maakt de stof optimaal vlekwerend en daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Door de bescherming zijn vlekken eenvoudig te reinigen en krijgen vloeistoffen geen kans om een blijvende vlek te veroorzaken in de stof. Zorgeloos genieten met de Beddenspecialist ALL IN HOUSE service.

meer weten over deze service