Steel & Stockings

Exclusieve, bijzondere bedden ontworpen met een stoere, vrouwelijke touch!

Over Steel & Stockings

Steel & Stockings maakt met trots haar volledig door vrouwen ontworpen, Nederlandse collectie aan bedden, elk met een exclusieve en bijzondere insteek. De puurheid van de gebruikte materialen maakt deze collectie toepasbaar binnen ieder interieur. Alle items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. Bij Steel & Stockings houden ze altijd de balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch.

Passie voor wonen heeft de oprichters van Steel & Stockings samengebracht, met veel eigenwijze ideeën, creativiteiten en soms hilariteiten tot gevolg. Hun bedden zijn echt uniek – elk ontworpen als een harmonieus, puur en karaktervol concept met een vleugje vrouwelijkheid. Qua fabricage bouwen zij enkel met massief, puur eikenhout uit Nederland, een prachtig en robuust materiaal. Hun streven is om de vaak wat ouderwetse stijl die in de slaapkamer overheerst een update te geven. 

Materiaalgebruik

Alle materialen die Steel & Stockings gebruikt zijn puur natuur.

Hout: Steel & Stockings gebruikt robuust en stoer eiken voor de bedden. Dit betekent dat er noesten en scheurtjes in het hout kunnen zitten. Hout werkt, dit is een natuurlijke eigenschap en draagt bij aan de karakteristieke uitstraling.

Kleur: Steel & Stockings levert de items het liefst zo naturel mogelijk vanwege de prachtige uitstraling van blank eiken. Mocht je toch de wens hebben voor kleur, dan biedt Steel & Stockings een exclusieve selectie kleur-waxen aan, welke op basis van lijnolie gemaakt is.

Staal: Al het staal wat gebruikt wordt is blauwstaal en van een uiterst matte, blanke coating voorzien om deze afwerklaag zo onzichtbaar mogelijk te maken. Deze is afneembaar met een licht vochtige doek.

Leder: Het Steel & Stockings leder is uniek. Alle kenmerken van de oorsprong van het leder zijn bewaard gebleven, wat inhoudt dat brandmerken, lichte beschadigingen en kleine verkleuringen juist de collectie het karakter geven waar zij naar streven.

Een paar modellen uitgelicht

Model Pompidou
Model Split
Model Kinks
Wil je meer weten over Steel & Stockings?

Vraag dan nu meer informatie op over Steel & Stockings om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.