Assortiment

van Veldhuizen Kootwijkerbroek

Ga naar onze webshop

Webshop

Collectie

De Beddenspecialist.nl heeft een collectie samengesteld die voor iedereen een mogelijkheid biedt om gezond en comfortabel te kunnen slapen. Criteria waarop gelet worden zijn uiteraard de kwaliteit van de producten, maar ook de betrouwbaarheid van de diverse fabrikanten wordt beoordeeld. Bekende merken zoals onder andere Auping*, Le Dorm, VanDyck, SwissFlex, Beddelicious en SLP zijn bij ons verkrijgbaar. De garantie, service en nazorg zijn voor ons belangrijk want wij willen jou alle zekerheid kunnen bieden dat je op langere termijn ook op ons en onze producten kunt rekenen. 

Productsoorten

Je vindt bij ons bedbodems, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor de ombouw oftewel het ledikant, met alle bijbehorende meubelstukken zoals nachtkastjes en linnenkasten. Ook comfortbedden (bedden met een iets hogere ligging) om makkelijker in en uit bed te kunnen stappen behoren tot de mogelijkheden.

*Niet verkrijgbaar bij de winkels Beddenspecialist TMC, Beddenspecialist Bonnet Slapen, Beddenspecialist van Veldhuizen, Beddenspecialist Topslapen Arnhem & Elst, Beddenspecialist De Vries, Beddenspecialist Kruider, Beddenspecialist de Vos Burchart, Beddenspecialist Spijker. 

; ;