Hoe lig jij en welk matras past daarbij?

  • Onafhankelijke SlaapID®-thuismeting
  • SlaapFysio gecertificeerde ligexperts
  • Duurzame slaapoplossingen
  • Geruststellende omruil- en instelgarantie
Welkom bij Beddenspecialist Van Veldhuizen. De ligexpert van Kootwijkerbroek en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan
Lees het nieuwe gratis GAAP magazine

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie & informatie. Inmiddels ligt de 4e editie alweer in de winkels. Heb jij hem al opgehaald? In je mailbox ontvangen kan natuurlijk ook! Wel zo makkelijk.

Wat onze klanten vinden
8
Betrouwbaar de beste beddenzaak

Al lange tijd enorm gemak van mijn nieuwe matras. Wat een vooruitgang ten opzichte van de oude. Super goed geholpen door Elibert!

Aldrik
10
Topbedrijf met topkwaliteit

Veel kennis en goede kwaliteit.

Evert
10
Fijn contact, goed geholpen, erg tevreden!

Hadden beide last van onze rug, maar met het bed van Veldhuizen is het in 1x verholpen. Contact met de verkoper was geweldig, kwamen de afspraken naar. We zijn dik tevreden!! :)

Marleen v Ginkel
8
Geweldige services

Elke dag weer genieten van een bed op maat! We hebben heel goed advies gekregen, en zijn elke dag nog blij met onze goede nachtrust door ons fijne matras.

L
10
Perfect

Uitstekende service en advies

Jasper
10
Superservice!!

Gezellig, vriendelijk, en vooral professionele mensen die weten waar ze over praten. Het word zo goed uitgelegd en ze nemen zo de tijd voor je. Heel belangrijk. Toppers

Monique den heijer
10
Goed advies.fijn bed.

Ben blij met onze boxspring. Ze nemen echt de tijd voor je. En kun je overdag moeilijk ,op een avond kun je er ook terecht. Keurig bezorgd en in elkaar gezet. Ben heel blij mee.

Fam evertse
9
Fantastisch blij

Super fijne winkel, en heel erg goed geholpen. Mensen die weten waar ze over praten. Nu een heel erg lekker bed. Heel erg tevreden.

Anoniem
9
Betrouwbaar, vakkundige mensen, fijne winkel om heen te gaan.

Onze ervaring met beddenspecialist van Veldhuizen is erg goed, nemen de tijd, zeer klantvriendelijk, lekkere koffie, denken mee met onze persoonlijke wensen en houden je prima geïnformeerd over de levertijd en stellen je op de hoogte hiervan. Een fijne winkel om iedereen aan te bevelen!

Rianna van den Berg
10
Uitstekend en vakbekwaam geholpen

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf wat ons uitstekend heeft geholpen. Hebben diverse vrienden door verwezen en zij zijn ook absoluut tevreden

Ingrid