SLP Collection

van Veldhuizen Kootwijkerbroek

Lekker en goed slapen is voor iedereen. Binnen de SLP Collection vind je uitzonderlijk veel mogelijkheden in maatvoering en heb je een ruime keuze aan stoffen voor een betaalbare prijs.

Of je nu oud of jong bent, een gezond lijf of wat lichamelijke klachten, de SLP Collection is voor iedereen. Betaalbaar én kwalitatief zeer hoog. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om goed ondersteund te worden tijdens de nacht en uitgerust wakker te worden. Dat wil jij toch ook? Wist je dat SLP Collection zowel matrassen los verkoopt als complete boxspring combinaties? Liever een lattenbodem? Geen probleem! Om je slaapsituatie helemaal af te maken heeft SLP Collection ook een uitgebreide, betaalbare bedtextiel lijn ontwikkeld.

SLP bestaat al ruim 10 jaar. En dat vieren we met een speciale jubileum collectie; SLP Collection X boxspring!

ga naar jubileumcollectie

Hoogwaardige kwaliteit, van Nederlandse bodem, voor een goede prijs

SLP Collection

Mood image for product
Mood image for product

 

SLP HOME. Stijlvol en betaalbaar.

Ben je er wel aan toe om je slaapkamer aan te pakken maar heb je wel een budget? Bekijk dan gauw de collectie van SLP Home! Op de hoogte van de laatste trends zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Wist je dat je in onze winkel uitgebreid de tijd krijgt om een passend advies te ontvangen? Mocht je voor een SLP Home slaapcombinatie gaan dan zorgen we ervoor dat je slaapkamer een mooie make-over krijgt!

Mood image for product

SLP Collection X Boxspring.
10 jaar SLP!

De SLP Collection X boxspring is geïntroduceerd ter ere van het 10 jarige bestaan van SLP. Een van de beste actie boxsprings in zijn klasse, zo kan je de Collection X boxspring wel noemen. De boxspring is speciaal samengesteld uit een perfecte combinatie van materialen op elkaar, met net zo belangrijk aandacht voor het mooie uiterlijk van het complete bed. De boxspringset bestaat uit; boxspring bodems, gestoffeerde matrassen een topper en een dik luxe hoofdbord. Een volledig compleet bed, voor een aantrekkelijke prijs. Nog een ander voordeel is dat de Collection X boxspring in Nederland wordt geproduceerd en hierdoor hele korte levertijden heeft!

ga naar collection x boxsprings

Mood image for product

SLP Collection brengt de Family Boxspringset en -combinatie nog eens graag extra onder de aandacht. Deze boxsprings zijn leverbaar in een vlakke of volledig elektrisch verstelbare variant. Extra fijn is dat de Family Boxspring volledig naar eigen wens en persoonlijke smaak is samen te stellen. Je kiest uit: stofkleuren, kwaliteiten, sierpootjes, hoofdbord en bijpassend voetbord.

Bij de Family Boxspringset heb je daarnaast ook nog keuze uit drie verschillende topmatrassen. Die bestaan uit een koudschuim variant, Kapua of Fuse. Het kan allemaal! Kom naar de winkel en stel samen met ons jouw droombed samen!

SLP Collection

De SLP Collection heeft een complete collectie in matrassen, topmatrassen, boxsprings, lattenbodems, bedtextiel en diverse accessoires. De home collectie wordt geproduceerd in Nederland, waarbij de juiste kwaliteit en prijsverhouding gewaarborgd is.

Binnen de SLP Collection is een passend slaapcomfort voor iedere leeftijd samen te stellen; zowel jong als wat ouder slaapt heerlijk op een SLP Home Collection slaapsysteem.

De levertijd van producten van de SLP Collection is maximaal 3 weken op (top)matrassen, boxsprings en toebehoren. De SLP Home lattenbodems en afwijkende maten kunnen een langere levertijd hebben. 

Kwaliteit, waar zit het 'm nou in?

Binnen de SLP Collection vind je uitzonderlijk veel mogelijkheden in maatvoering en heb je een ruime keuze aan stoffen en materialen in een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Binnen de SLP Home Collection wordt HR koudschuim gebruikt in een aantal matrassen, boxsprings en topmatrassen. Het CO2 vriendelijke Kapua®-schuim wordt gebruikt in één van onze (top)matrassen. Een goede stap omhoog in comfort vergeleken met de koudschuim variant.

Fuse, de nieuwste ontwikkeling van schuim gecombineerd met gel, wordt in de SLP Collection gebruikt. Dit zorgt voor de juiste balans tussen comfort, ondersteuning en slaapklimaat.

Daarnaast wordt ook latex gebruikt in de SLP Collection. Latex is van nature een veerkrachtig materiaal en geeft daardoor goede ondersteuning. Door de open celstructuur en de aangebrachte ventilatiekanalen is constant de luchtcirculatie gewaarborgd.