LeDorm

De natuur als basis van een goede en aangename nachtrust.

Over LeDorm

Speciaal voor jou met de hand vervaardigd. De natuur als basis zodat onze matrassen met zuivere natuurlijke materialen niet alleen zorgen voor extra ligcomfort, maar tegelijkertijd ook duurzaam en weinig milieubelastend zijn.

Bedden die aanvoelen als perfect zittende schoenen van de mooiste kwaliteit. Een plaatje om te zien en vanaf het eerste moment verliefd op het gevoel dat het geeft. De boxsprings en matrassen van LeDorm zijn van exclusieve kwaliteit en hoog comfort. 

LeDorm - Bed to Nature

LeDorm hecht zeer veel waarde aan een goede nachtrust en de natuur. Vandaar de slogan LeDorm - Bed to Nature. De natuur als basis van een goede nachtrust en goede dag. Natuurlijke materialen spelen dan ook een belangrijke rol in de opbouw van de producten. Hierbij wordt echter ook zeer zorgvuldig nagedacht over het ergonomische aspect.

De keuze voor materialen heeft invloed op je welzijn en die van jouw omgeving. Met zorg worden bij voorkeur natuurlijke materialen gekozen die zorgen voor een optimaal comfort, maar die ook goed verwerkt kunnen worden nadat ze aan een tweede leven gaan beginnen.

 

100% maatwerk

De LeDorm matrassen en boxsprings worden zo opgebouwd dat het lichaam optimaal ondersteund wordt. De schouders krijgen de ruimte die ze nodig hebben, de taille kent een stevige supportzone en de heupen zakken dusdanig weg dat het lichaam in balans blijft. Dit is ook ideaal voor mensen met nek-, schouder- en/of rugklachten.

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit materialen, stevigheden, meubelstoffen en hoofdborden maakt LeDorm jouw bed speciaal met de hand. Pas nadat het bed helemaal klaar is, krijgt het bed een leren label met jouw eigen naam. Slapen is nog nooit zo persoonlijk en comfortabel geweest.

Ingrediënten

Alleen de beste natuurlijke of recyclebare materialen worden geselecteerd voor LeDorm producten. Materialen die duurzaam worden geproduceerd en kunnen worden hergebruikt of verwerkt. Materialen die het hoogste comfort bieden maar ook vormvast blijven gedurende de levensduur van het bed. 

Kenmerkend voor de matrassen

Geen mens is hetzelfde, daarom is er niets zo persoonlijk als een matras. Kort, lang, fragiel gebouwd of juist gezet. Licht, zwaar, warm of koud, er zijn vele criteria waar naar gekeken is bij het ontwikkelen van de LeDorm matrassen collectie. De verschillende varianten matrassen in pocketveer en volledige Heveair® 100% natuurlatex bieden een scala aan diversiteit. Er is keus uit een soepel, medium of stevige variant. Al dan niet voorzien van een aanpassing op maat.

Bed to Nature

Als je slogan Bed to Nature is, zijn dat geen loze woorden. Het is een diepgewortelde belofte van aangenaam slapen en comfort, maar ook één van duurzaamheid. Van zuinig zijn op onze aarde zonder onnodige verspilling. Het begint bij LeDorm al bij die uitgebalanceerde keuze voor natuurlijke en pure materialen als wol, kameelhaar, jute, vlas, zijde, bamboe, GOTS-katoen en Heveair® natuurlatex. Al deze eerlijke en duurzame materialen bewijzen hun trouwe dienst nacht na nacht. Jaar na jaar. En ze zijn oneindig herbruikbaar, zonder bergen afval achter te laten. Dit betekent dat onze matrassen volledig zorgeloos aan een tweede leven kunnen beginnen. Zo ver reikt ook jouw ecologische footprint! Net als die van ons. Al sinds 1986. Op een goede nachtrust vol mooie dromen.

Wil je meer weten over LeDorm?

Vraag dan nu meer informatie op over LeDorm om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

LeDorm brochure

Een brochure vol met informatie over de producten van LeDorm. Heb jij hem al opgehaald in de winkel? Digitaal via e-mail ontvangen kan natuurlijk ook!