Leestijd:

Beddenspecialist.nl kiest voor de natuurlatex matrassen van LeDorm

Waarom? Omdat wij geloven in bedden die speciaal zijn gemaakt voor onze klanten. Lees hier waarom wij zo enthousiast zijn over LeDorm.

Bekijk de natuurlatex LeDorm matrassen in één van onze winkels

Inhoudsopgave

LeDorm staat voor natuurlijke, ambachtelijk gemaakte matrassen

Bij LeDorm staan comfort en het bieden van de juiste ondersteuning bovenaan. Een op maat gemaakt product zorgt voor een goede nachtrust waardoor het lichaam goed kan opladen om overdag beter te presteren.LeDorm matrassen worden op ambachtelijke wijze geproduceerd, speciaal voor jou op maat. Zo speciaal dat je matras zelfs wordt voorzien van een persoonlijk label met jouw naam.

Maak een afspraak bij onze winkel

LeDorm gebruikt natuurlatex dat duurzaam gewonnen wordt

LeDorm werkt uitsluitend met natuurlatex dat gewonnen wordt uit de rubberboom in Thailand en Maleisië. Het rubbersap is een soort melkachtige substantie dat uit de boom wordt gehaald met trechters en wordt opgevangen in emmers. Daarna gaat het naar de fabriek. Op deze locatie wordt het sap volgens een specifiek recept bewerkt, opgeklopt en gebakken. Hierdoor ontstaat het unieke 100% Heveair® natuurlatex. De basis voor onze LeDorm matrassen. 

Bekijk de natuurlatex matrassen van LeDorm

Wat is het voordeel van een 100% natuurlijk matras?

Het varieert per matras hoeveel natuurlatex erin is verwerkt. Bij LeDorm is dit standaard minimaal 95%. Het verschil in kwaliteit is enorm in het aanbod matrassen op de markt die het label van ‘’100%’’ latex matrassen dragen.

Bij ons weet je zeker dat de kwaliteit bovenaan staat. Hoe hoger het percentage natuurlatex is, hoe kostbaarder het matras wordt. Dat komt omdat de kwaliteit van natuurlatex veel beter is dan die van synthetisch latex. In de eerste plaats doordat natuurlatex elastischer is dan een synthetische latex. 

100% natuurlatex?

Natuurlatex kan nooit 100% puur zijn, er zijn altijd hulpstoffen nodig voor de verwerking die je niet weg kunt laten. Heveair ® latex is wel 100% natuurlijk. 95% natuurlijke latex, 5% natuurlijke hulpstoffen. De 5% natuurlijke hulpstoffen zijn voor het wassen en bakken van de natuurlatex. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan zeep, lucht en water. Ook wordt vulkanisatie toegepast. Een natuurlatex matras is dus nooit 100%. Maar een hoger percentage natuurlatex dan bij onze LeDorm matrassen bestaat bijna niet.

Ontdek jouw SlaapID!

In combinatie met de SlaapID® thuismeting van Beddenspecialist Beddenspecialist Van Veldhuizen zorgt een voor de optimale slaapconditie. Daarnaast worden de matrassen bij niet in massaproductie gemaakt.

Voordelen van natuurlijk slapen

De levensduur van natuurlatex is ook vele malen hoger; je kunt met gemak minimaal 10 jaar liggen op een matras van LeDorm. Natuurlatex voert lichaamswarmte in de zomer sneller af waardoor het lichaam op een aangename temperatuur blijft. Naast de vochtregulering is de latex van nature gewend om bacteriën en schimmels te bestrijden. Wat weer resulteert in een frisser en gezonder matras.

Het samenstellen van een 100% natuurlijk matras heeft uiteraard ook consequenties voor de keuze van het gebruik van materialen voor de buitenkant. Dus zelfs bij de tijken (de hoes) is waar mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol, kasjmier en zijde, bamboe.

Bekijk de natuurlatex matrassen van LeDorm

LeDorm hecht zeer veel waarde aan een goede nachtrust én de natuur. Alle producten van LeDorm worden gemaakt van natuurlijke of recyclebare materialen. Naast matrassen verkoopt LeDorm ook boxprings, dekbedden en kussens.

100% Persoonlijk

LeDorm matrassen worden op ambachtelijke wijze geproduceerd, speciaal voor jou op maat. Zo speciaal dat je matras zelfs wordt voorzien van een persoonlijk label met jouw naam.

100% Natuurlijk

Ons natuurlatex wordt gewonnen uit de rubberboom in Thailand en Maleisië. Het rubbersap is een melkachtige substantie dat uit de boom wordt gehaald met trechters en wordt opgevangen in emmers. Daarna gaat het naar de fabriek.

100% Ambachtelijk

Ieder LeDorm product wordt met aandacht en liefde grotendeels handmatig voor jou gemaakt. Iedere stap in het proces wordt beoordeeld op de hoge kwaliteitsmaatstaven. Hierdoor weten wij zeker dat ons product precies bij jou past.

Bekijk de natuurlatex matrassen van LeDorm

LeDorm hecht zeer veel waarde aan een goede nachtrust én de natuur. Alle producten van LeDorm worden gemaakt van natuurlijke of recyclebare materialen. Naast matrassen verkoopt LeDorm ook boxprings, dekbedden en kussens.