Historie Beddenspecialist TMC

De historie van een echt familiebedrijf
De heer Witte (senior) startte in 1975 een tapijtwinkel in de Wijngaardstraat in Goes, Tapijtcentrum Zeeland. In de loop der jaren groeide het assortiment uit met meubelen, gordijnen, bedden, parket en behang. Een nieuwe naam was daardoor een logische keuze; Tapijt Meubel Centrum: TMC.

TMC is een echt familiebedrijf. Op dit moment zijn verschillende kinderen uit de derde generatie van de familie Witte werkzaam binnen TMC. Deze bijzondere band zorgt voor een enorme betrokkenheid bij het reilen en zeilen binnen het bedrijf.  In het jaar 2014 heeft TMC Woonwinkels “De Financieel Gezond Award” in ontvangst mogen nemen. Dit betekent dat TMC Woonwinkels behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven. De slaapafdeling van TMC is ongeveer 18 jaar geleden geopend aan de Marconistraat 13 in Goes. De slaapafdeling, toen der tijd gestart als TMC Sleepy, was een vooruitstrevende afdeling op het gebied van slaapcomfort.

In 2003 werd Johan Butijn het gezicht van de slaapafdeling van TMC en heeft hij samen met zijn collega’s de slaapafdeling uit kunnen bereiden en is de afdeling uitgegroeid tot een begrip in Goes en omstreken. Om de klanten van TMC nog beter te kunnen adviseren op het gebied van slaapcomfort heeft de slaapafdeling van TMC zich begin 2014 aangesloten bij Beddenspecialist.nl.

Bij Beddenspecialist TMC kunt u gebruik maken van de gratis SlaapID meting. De SlaapID sensor geeft inzicht in uw slaaphouding, slaapklimaat en slaapbeweging gedurende de nacht. Aan de hand van deze meting kan een nog gerichter advies geven worden voor een passend slaapsysteem wat volledig bij uw wensen aansluit. Beddenspecialist TMC heeft een ruime keus in matrassen, bedbodems, ledikanten, bed- en badtextiel, hoofdkussens en dekbedden. Kortom genoeg reden om een bezoek te brengen aan Beddenspecialist TMC in Goes.

We mogen 3 maart weer open! Plan hier je afspraak

Beddenspecialist TMC

  • maandag Open op afspraak
  • dinsdag Open op afspraak
  • woensdag Open op afspraak
  • donderdag Open op afspraak
  • vrijdag Open op afspraak
  • zaterdag Open op afspraak
  • zondag gesloten
Onze winkel is tijdelijk uitsluitend op afspraak geopend. Klik op Afspraak maken om je afspraak in te plannen.

lk zoek een andere winkel

; ;