Historie

De heer Witte (senior) startte in 1975 een tapijtwinkel wat uitgroeide tot Tapijt Meubel Centrum: TMC. TMC is een echt familiebedrijf, met een 3e generatie werkzaam binnen het bedrijf. In 2014 werd slapen Beddenspecialist.nl.

De historie van een echt familiebedrijf

De heer Witte (senior) startte in 1975 een tapijtwinkel in de Wijngaardstraat in Goes, Tapijtcentrum Zeeland. In de loop der jaren groeide het assortiment uit met meubelen, gordijnen, bedden, parket en behang. Een nieuwe naam was daardoor een logische keuze; Tapijt Meubel Centrum: TMC.
TMC Wonen is een echt familiebedrijf. Op dit moment zijn verschillende generaties van de familie werkzaam binnen het bedrijf. Dit zorgt voor een fijne familiaire sfeer zowel onder de collega’s als voor de klanten.

De slaapafdeling van TMC Wonen is ongeveer 18 jaar geleden geopend aan de Marconistraat 13 in Goes. De slaapafdeling, toen der tijd gestart als TMC Sleepy, was een vooruitstrevende afdeling op het gebied van slaapcomfort.

 

Het eerste stapje richting onze beddenafdeling in Goes.

In 1984 opende dhr. Witte ons pand aan de Couwerve Straat, waar naast vloeren sindsdien ook matrassen en ledikanten te koop waren.

In 2003 werd Johan Butijn het gezicht van de slaapafdeling van TMC Wonen en heeft hij samen met zijn collega’s de slaapafdeling uit kunnen bereiden en is de afdeling uitgegroeid tot een begrip in Goes en omstreken. Om de klanten van nog beter te kunnen adviseren op het gebied van slaapcomfort heeft de slaapafdeling van zich begin 2014 aangesloten bij Beddenspecialist.nl.

Bij Beddenspecialist TMC Wonen kan je gebruik maken van de gratis SlaapID meting. De SlaapID sensor geeft inzicht in jouw slaaphouding, slaapklimaat en slaapbeweging gedurende de nacht. Aan de hand van deze meting kan een nog gerichter advies geven worden voor een passend slaapsysteem wat volledig bij jouw wensen aansluit. Beddenspecialist TMC heeft een ruime keus in matrassen, bedbodems, ledikanten, bedtextiel, hoofdkussens en dekbedden. Kortom genoeg reden om een bezoek te brengen aan Beddenspecialist TMC Wonen in Goes.

Oude beelden

Woonwinkel op de Couwervestraat
25 jarig bestaan TMC