Matras kopen in Gennep

Bij Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden vind je een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Een nieuw matras kopen

Gemiddeld eens in de 8 tot 10 jaar is het van belang een nieuw matras te kopen. De veerkracht en hygiëne van jouw huidige matras is dan namelijk verloren gegaan. Een nieuw matras moet natuurlijk lekker liggen, goed passen bij je temperatuur en wat betreft hardheid/zachtheid goed aansluiten bij jouw slaaphouding.

Matras kopen in Gennep

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt Beddenspecialist Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden gratis de Slaap ID thuismeting aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden!

SlaapID

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verrassende resultaten in kaart. Woonachtig in Gennep of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op slechts 20 minuten rijden van Gennep met onze winkel Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden bezorgt en monteert gratis in Gennep, Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Cuijk, Mook en Middelaar, Heumen, Berg en Dal, Uden en omgeving om jou te ontzorgen.