Beddenwinkel in Wijchen

Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries is de specialist op het gebied van bedden in de omgeving van Wijchen, kom naar de winkel en we helpen je graag!

Op zoek naar een echt goede beddenwinkel in de omgeving van Wijchen? Onder de naam Beddenspecialist vind je door heel Nederland 18 beddenwinkels die gespecialiseerd zijn in slapen. Bij Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries in Malden vind je dan ook een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen, bedbodems en bedtextiel.

Voor een goede nachtrust is een geschikt bed super belangrijk, maar hoe weet je of een bed voor jou een goed exemplaar is? Daar helpen wij van Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries je graag mee!

Doe de SlaapID thuismeting in Malden

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt onze beddenwinkel in Malden gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden?

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan

SlaapID thuismeting

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Wijchen of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op slechts 15 minuten rijden van Wijchen met onze winkel Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Wijchen en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries

Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden bezorgt en monteert gratis in onder andere Wijchen, Nijmegen, Groesbeek, Cuijk, Mook en Middelaar, Heumen, Berg en Dal, Uden, Gennep en omgeving om jou te ontzorgen.