Beddengoed VanDyck in Nijmegen

Bij Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries in Malden bieden wij je de mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, badmatten, badjassen en dekbedden aan. Vandyck is één van onze merken met topkwaliteit beddengoed en badtexiel. Ook uit Nijmegen ben je van harte welkom om te komen kijken naar ons beddengoed en badtextiel van Vandyck.

De aanschaf van een bed of matras vraagt de nodige aandacht. En dat is meer dan terecht. De aankleding van je bed met mooi bedtextiel is hierbij minstens zo belangrijk. Het maakt het allemaal nèt even af.
Een dekbedovertrek is heel persoonlijk. Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden staat voor je klaar om passend advies te geven. 

Wil je meer weten over het bedtextiel van Vandyck bij Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden?

Ben je op zoek naar beddengoed van Vandyck en woonachtig in Nijmegen of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op slechts 15 minuten rijden van Nijmegen met onze winkel Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Nijmegen en bieden de mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, badmatten, badjassen en dekbedden aan .

Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden bezorgt en monteert gratis, in Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Cuijk, Mook en Middelaar, Heumen, Berg en Dal, Uden, Gennep en omgeving om u te ontzorgen.