Bed kopen in Cuijk

Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries in Malden heeft een groot assortiment aan bedden in zijn collectie. De bedden, van verschillende hoogwaardige merken, passen bij iedere stijl. Vanuit Cuijk ben je van harte welkom om in de winkel.

Misschien ken je het wel, dat heerlijke gevoel. Je mag een nieuw bed gaan kopen! Welke bed zal het eens gaan worden? Past het goed bij de kleuren in jouw kamer of bij de stijl? Wil je een tweepersoons bed, een twijfelaar, een boxspring of toch liever een eenpersoons bed. Allemaal vragen die vast bij je omhoog komen bij het uitzoeken. Logisch, het wordt jouw bed, jij gaat erin slapen. Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden biedt een ruim assortiment en helpt je bij jouw keuze. We streven ernaar een passend bed bij jou te zoeken, maar leggen hierbij vooral de nadruk op 'passend bed'. Jouw slaapsituatie is niet zoals die van iemand anders, het is uniek. Het is daarom van belang een bed te kiezen wat goed bij jouw houding en slaapsituatie past. 

Ben je op zoek naar een nieuw bed en woonachtig in Cuijk of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op een klein kwartier rijden van Cuijk met onze winkel Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries in Malden en bieden de mooiste boxsprings, ledikanten en lattenbodems aan.

Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries Malden bezorgt en monteert gratis in Cuijk, Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Mook en Middelaar, Heumen, Berg en Dal, Uden, Gennep en omgeving om jou volledig te ontzorgen. 

Maak een afspraak bij onze winkel

Persoonlijk en professioneel advies ontvangen bij ons in de winkel? Maak een afspraak!