Leestijd:

Een bed op comforthoogte

Van een bed dat iets hoger op zijn pootjes staat, is het fijner opstaan dan van een laag bed. Daarnaast is het prettiger voor je rug bij het verschonen van het bed. Een bed dat iets hoger is, noemen we een bed op comforthoogte.

Wil je persoonlijk advies ontvangen? Maak een afspraak bij ons in de winkel!

Inhoudsopgave

Een bed op comforthoogte

Iedereen zegt wel eens; 'Ik kon vanmorgen met moeite uit mijn bed komen'. Omdat ze veel wakker zijn geweest, een korte nacht hebben gehad of gewoon nog zo lekker in bed lagen. Maar wat als uit bed komen echt fysiek moeite kost?

Standaard bedden gaan vaak tot een hoogte van circa 45 centimeter. Een bed op comforthoogte is aangepast naar 50 tot 60 centimeter. Die extra hoogte is een uitkomst voor mensen die lichamelijke klachten hebben, voor wat oudere mensen én voor lange mensen.

Ergonomisch lezen of televisie kijken

Gemakkelijk op te maken

Comfortabele bodem

Op maat gemaakt

Er is veel keus in bedden op comforthoogte. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse vormen, materialen en verstelbaarheid. Bij Beddenspecialist.nl kun je daarnaast ook terecht voor maatwerk. Wij kunnen zowel de lengte als de breedte van een 1- of 2-persoonsbed voor je aanpassen. Of 1 beddeel op hoogte in te stellen en het andere deel niet. Alles is mogelijk!

‘Een seniorenbed? Geen denken aan!’

Mevrouw Belkens kocht onlangs een comfortbed bij Beddenspecialist.nl. Zij vertelt over haar ervaring: “Ik voel me nog ontzettend jong, maar helaas wil mijn lijf niet altijd meer wat ik wil. Na een nacht slapen in mijn oude bed, kwam ik er ’s morgens met moeite weer uit. Ik heb dit probleem ook bijvoorbeeld op een lage bank of stoel. Iemand van mijn zangkoor – die me zag worstelen toen ik bij haar uit de auto stapte - suggereerde dat ik eens moest kijken naar een seniorenbed. Een seniorenbed! Ik moest hard lachen. Ook al ben ik qua leeftijd een senior, ik voel mij zeker niet zo."

Ontwerp je eigen droombed

Droom jij ook van het perfecte bed dat niet alleen super comfortabel is, maar ook helemaal past bij jouw eigen stijl? Bij onze beddenspecialist heb je nu de kans om je eigen droombed te ontwerpen!

Aan een seniorenbed begin ik niet hoor!

"Bij de gedachte aan een seniorenbed zag ik een ouderwets houten ledikant voor me, geen denken aan. Ze adviseerde me om toch eens naar de Beddenspecialist.nl winkel in het dorp te gaan. Ik stapte er binnen en tot mijn geruststelling wordt de term seniorenbed niet meer gebruikt. Zij praten over een bed op comforthoogte. De vriendelijke verkoopster – een jonge meid nog - vertelde dat zij zelf ook zo’n bed had. Niet vanwege haar leeftijd, maar vanwege haar lange lengte. Ze liet me wat mogelijkheden zien, ik wist niet wat ik zag. Zo zie je maar weer, ik en mijn vooroordelen. Zaterdag wordt mijn nieuwe – en ontzettend mooie – bed thuisbezorgd. Ik kan niet wachten!”

Afneembaar hoofdeinde voor ontspannende hoofdmassage of haarverzorging

Ook achteraf aan te brengen zijleuningen voor een groot gevoel van veiligheid

Veel knusse combinaties van hout, stof en leer mogelijk

Gepatenteerde sluitingen voor het zonder gereedschap vervangen van alle aanbouwdelen op het bed

Verpleegbed

Voor mensen die meer zorg nodig hebben, heeft Beddenspecialist.nl een verpleegbed van topklasse. Het heeft alle professionele mogelijkheden van een standaard zorgbed, maar dan met extra comfort, wellness en uitstekende zorgfuncties. Ben jij aan zo’n bed toe, maar is het lastig om naar de winkel te komen? Geen probleem, onze beddenspecialisten komen graag bij jou thuis om de mogelijkheden te laten zien. Er zijn diverse uitvoeringen om uit te kiezen. Wij bieden je met plezier net dat beetje meer service!

Laat je adviseren door één van onze slaapexperts!