LeDorm

Konijnenbelt Nijverdal

De boxsprings en matrassen van LeDorm zijn van exclusieve kwaliteit en hoog comfort. Al sinds 1986 wordt ieder product met passie en vakmanschap in Nederland gemaakt. Nadat je uit de rijke sortering aan matrassen, boxsprings, kleuren, stoffen en materialen een keuze hebt gemaakt wordt het item Speciaal voor Jou met de hand vervaardigd.

LeDorm bestaat 100% uit eerlijke, natuurlijke materialen. De natuur als basis zodat onze matrassen met zuivere natuurlijke materialen niet alleen zorgen voor extra ligcomfort, maar tegelijkertijd ook duurzaam en weinig milieubelastend zijn.

Natuurlijk slaapt het lekkerst

Een LeDorm matras bestaat alleen uit de allerbeste materialen. En dat voel je! Alle LeDorm matrassen en boxsprings worden zó opgebouwd dat het lichaam optimale ondersteuning krijgt. Daar is jarenlang zorgvuldig onderzoek aan vooraf gegaan. De schouders krijgen de ruimte, die ze nodig hebben. De taille kent een stevige supportzone en de heupen zakken dusdanig weg dat het lichaam in balans blijft. Dit is ook ideaal voor mensen met nek-, schouder- en/of rugklachten. Blijkt de matras qua hardheid toch niet bij je te passen? Geen probleem, de klantvriendelijke omruilgarantie* biedt de zekerheid dat u een LeDorm bed vindt dat wél past. Over alle LeDorm matrassen en bedbodems weet is één ding zeker: er worden 100%  natuurlijke, duurzame producten gebruikt. 

Natuurlijk slaapt het lekkerst

Ledorm

* vraag naar onze voorwaarden in 1 van onze winkels

Onze matrassen

Niets is zo persoonlijk als een matras. LeDorm biedt daarom 3 varianten om uit te kiezen; de Superior, de Regale en de Royal. De matrassen zijn er in diverse comfortklassen namelijk soepel, medium en lekker stevig, de hoes is afritsbaar. De natuurlijke materialen in de matrassen zorgen voor extra ligcomfort, een warmte regulerend vermogen, zijn zeer duurzaam en weinig milieubelastend. LeDorm matrassen worden met passie en aandacht met de hand gemaakt. Je zult versteld staan van de luxe en het comfort. Ervaar het zelf en kom naar 1 van onze winkels.

proefliggen op een LeDorm matras

Bed to Nature

Voor LeDorm zijn een goede nachtrust en de natuur belangrijk. De natuur als basis voor een goede nachtrust en goede dag. Natuurlijke materialen spelen een belangrijke rol in de opbouw van de producten met volop aandacht voor het ergonomische aspect. 

100% maatwerk

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit materialen, stevigheden, meubelstoffen en hoofdborden maakt LeDorm uw bed speciaal voor u met de hand. Pas nadat het bed helemaal klaar is, krijgt uw bed een  leren label met uw eigen naam. Slapen is nog nooit zo persoonlijk en comfortabel geweest.

LeDorm producten:

Heveair® natuurlatex

De basis van vrijwel ieder LeDorm product is Heveair® natuurlatex. Dit is met de grootste zorg uit de beste hoeken wereldwijd gehaald. Het is zeer comfortabel, hoog elastisch, vochtregulerend, ergonomisch, duurzaam en antibacterieel. Het komt hier op neer: dit materiaal vormt de absolute basis voor een heerlijk - en minstens zo belangrijk - eerlijk comfort.

LeDorm matrassen LeDorm boxsprings