Essenza

Konijnenbelt Nijverdal

Inspiratie voor in de slaapkamer

Met ESSENZA maak je van je huis een thuis. De perfecte plek om even lekker bij te komen na een lange dag. De ontwerpen zijn uniek en expressief en helpen jou om je persoonlijke stijl in huis te laten zien. In combinatie met de mooie, comfortabele stoffen zorgt ESSENZA ervoor dat jij je thuis voelt, waar je ook bent.

Maak van je huis een thuis door je persoonlijke stijl te laten zien.

Essenza

Essenza

De collectie van ESSENZA is geïnspireerd op de laatste mode- en interieurtrends en bestaat uit prachtige dekbedovertrekken van katoen satijn en katoen perkal, luxe badtextiel, trendy woonaccessoires en comfortabele homewear.
De ESSENZA bedcollectie is verdeeld in vier labels die inspiratie bieden voor iedere slaapkamer. Laat je verrassen door de laatste trends in het Trend label, herontdek de mooiste klassiekers met Heritage, ga voor rust en eenvoud met Casual of droom lekker weg onder de hoge kwaliteit dekbedovertrekken van het Premium label.

Missie

In deze continu veranderende wereld die 24/7 in beweging is, neemt het belang van ‘je thuis voelen’ steeds verder toe. Moederbedrijf ESSENZA HOME heeft als missie om iedereen zich thuis te laten voelen. Met de producten van ESSENZA (HOME) creëer je het ultieme thuisgevoel, wie of waar je ook bent. En als je je thuis voelt, dan kan je pas echt jezelf zijn. Be you!

We willen dat ook onze partners, collega’s en de mensen in onze productieketen zich thuis voelen. Bij ESSENZA HOME werken en produceren we daarom met zoveel mogelijk zorg en aandacht voor mens, milieu en maatschappij. We zijn continu bezig onze organisatie - en met name ons ontwikkel- en productietraject - verder te verduurzamen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen over alle schakels in de keten heen.

De cirkel rond

Het symbool van het merk ESSENZA is een cirkel. De cirkel staat voor het begin én eind van een mooie dag: de cirkel is weer rond als je de dag eindigt in bed, dezelfde plek waar je ’s ochtends de dag begon.

Pijlers ESSENZA

  • Eigenzinnig
  • Expressief
  • Modern
  • Comfortabel
  • Luxekwaliteit

Labels van ESSENZA 

De vier labels van ESSENZA bieden inspiratie voor iedere slaapkamer en iedere woonstijl:

  • Trend - De nieuwste interieur en fashion trends vertaald in zacht slaapkamertextiel.
  • Heritage - De mooiste klassieke en romantische bloemdessins in een nieuw jasje.
  • Casual - Casual en minimalistische dekbedovertrekken voor een stoere slaapkamer.
  • Premium - Hoogwaardige stoffen met bijzondere details voor wie extra kwaliteit zoekt.