Cassenz

Een kussen of dekbed van Cassenz is kwalitatief van hoge kwaliteit! Hiermee onderscheiden zij zich van de rest.

Cassenz hoofdkussens

Innovatie staat bij Cassenz hoog in het vaandel. De collecties dekbedden en kussens zijn samengesteld met de mooiste vullingen en tijken van de beste kwaliteit. Cassenz heeft verschillende hoofdkussens in haar assortiment. Kussens met latex, gevuld met dons of zelfs een combinatie van verschillende soorten. Alle vullingen hebben eigen unieke eigenschappen waardoor ze jou de juiste ondersteuning of comfort kunnen bieden. De hoofdkussens zijn in verschillende hoogtes en hardheden leverbaar, waardoor er altijd een geschikt hoofdkussen is te vinden. 

Cassenz dekbedden

Cassenz heeft dekbedden met diverse vullingen en warmteklasse in haar assortiment. Dekbedden gevuld met dons, diverse wolsoorten, katoen en wildzijde. Alle vullingen hebben eigen unieke eigenschappen waardoor ze je het comfort kunnen bieden die je zoekt in een dekbed. Zwaar of toch een licht dekbed, voor de zomer of toch voor de winter. Met de dekbedden van Cassenz kan je alle kanten op, waardoor je altijd een geschikt dekbed kunt vinden.

Wil je meer weten over Cassenz?

Vraag dan nu meer informatie op over Cassenz om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

Beddenspecialist Verkade heeft prachtige dekbedden en kussens van Cassenz in meerdere kwaliteiten, leverbaar in , Noordwijkerhout, Noordwijk, Voorhout, Katwijk, Rijnsburg, Warmond, Sassenheim, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Haarlem, Valkenburg, Oegstgeest om je de meest comfortabele nachtrust te bezorgen.