Testkussens

Niks zo moeilijk als het kiezen van een kussen, want een goed kussen betekent een goede nachtrust. Bij Beddenspecialist Verkade kan je daarom bepaalde kussens komen halen om thuis te testen in je eigen omgeving.

Het Silvana Support kussen is één van de kussens binnen ons testprogramma. Ideaal aan het Silvana kussen is de neksteun die er in zit, hiermee ligt uw nek de hele nacht op de juiste hoogte. Daarnaast zit er aan die neksteun een "gewoon" kussen, dit maakt het voor veel klanten een erg goede instap in de ergonomische kussens. Het silvana kussen is daarom een uitstekende keus, een neksteun kussen gecombineerd met het gevoel van een standaard kussen.

Het Silvana support kussen is in 6 hoogtes uitgevoerd, van rood naar groen, dus he tis erg belangrijk om te testen zodat u er achter komt welke hoogte voor u geschikt is.

Een tweede keus zijn de beddelicious kussens, met deze kussen heeft u een optimale ondersteuning voor uw nek en hoofd. Het merk Beddelicious heeft ze in 3 smaken; de ezzential is het zijslaapkussen, de pozzitional is voor zij en rugslapers en de Addjuztable is aanpasbaar en daardoor voor een ieder geschikt.

De Ezzential en de Pozzitional zijn er beide in 3 hoogtes, in totaal zijn er dus 7 Beddelicious kussen die allen anders voelen. Reden genoeg dus om deze eens te komen ophalen en thuis te testen.

Als laatste hebben we ook het excellent kussen van LeDorm opgenomen in ons testprogramma. Het excellent kussen heeft een kern van latex met een bovenkant van dons. Door deze opbouw merkt u niet eens dat u op een nek ondersteunend kussen ligt, uitermate geschikt daarom voor mensen die van een donzen kussen afkomen. Het Excellent kussen is er in 4 hardheden, van extra zacht tot stevig, waar bij iedere hardheid de kern van talalay latex schuim in dikte verschilt.