LeDorm

Verkade Noordwijk

Ga naar website

LeDorm.com

LeDorm, de Hollandse beddenspecialist met ‘n tomeloze focus op de natuur als basis voor alles. Ultieme troef hierbij is Heveair® natuurlatex voor eerlijk comfort.

LeDorm. Bed to Nature.

LeDorm

LeDorm, sinds 1986

In 1986 besloot een aantal slaapexperts de handen in één te slaan met als doel: de ontwikkeling van een eerlijke collectie matrassen en boxsprings. Natuurlijke materialen, zoals wol, bamboe en kasjmier werden met zorg geselecteerd. Al snel volgde de ontwikkeling van unieke natuurlatexsoorten binnen de beddenmarkt. De zoektocht ging verder naar de meest ideale pocketveren. Immers, het lichaam móet de meest optimale ondersteuning krijgen. De sterke basis van LeDorm is toen gelegd.
In het najaar van 1986 volgt de introductie van de MeesterCollectie: een ambachtelijk en duurzaam in Nederland geproduceerde slaapcomfortcollectie.
Inmiddels is de naam veranderd, kennen de collecties een verdere perfectie en zijn hoogwaardige hoofdkussens en donzen dekbedden toegevoegd. Nu jaren later is LeDorm een oersterk merk met een stevige positie in beddenland en een indrukwekkende staat van dienst.

Missie

LeDorm hecht zeer veel waarde aan een goede nachtrust en de natuur. Niet voor niets is zorgvuldig voor de slogan LeDorm - Bed to Nature gekozen. De natuur als basis van een goede nachtrust en goede dag. Natuurlijke materialen spelen een ongekende belangrijke rol in de opbouw van de producten met volop aandacht voor het ergonomische aspect.

Zo persoonlijk is LeDorm

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit materialen, stevigheden, meubelstoffen en hoofdborden maakt LeDorm uw bed speciaal voor u met de hand. Pas nadat het bed helemaal klaar is, krijgt uw bed een  leren label met uw eigen naam. Slapen is nog nooit zo persoonlijk en comfortabel geweest.

Matrassen en boxsprings - daarom LeDorm

Alle LeDorm matrassen en boxsprings worden zó opgebouwd dat het lichaam optimale ondersteuning krijgt. Daar is jarenlang zorgvuldig onderzoek aan vooraf gegaan.

Uw schouders krijgen de ruimte, die ze nodig hebben. De taille kent een stevige supportzone en de heupen zakken dusdanig weg dat het lichaam in balans blijft. Dit is ook ideaal voor mensen met nek-, schouder- en/of rugklachten.

Blijkt de matras qua hardheid toch niet bij u te passen? Geen probleem, de klantvriendelijke omruilgarantie biedt de zekerheid dat u een LeDorm bed vindt dat wél past. En over alle LeDorm matrassen en bedbodems weet u één ding zeker: er zijn alleen maar natuurlijke, duurzame producten gebruikt.

Ambachtelijk geproduceerd

Geen machinaal werk, maar handmatig. LeDorm producten worden in al die jaren nog altijd met pure aandacht en liefde (grotendeels) met de hand geproduceerd. Duidelijk vakmanschap in optima forma. Werkelijk iedere stap in het proces krijgt een beoordeling op de hoge kwaliteitsmaatstaven, die passen bij het beste comfort voor u persoonlijk

Duurzaam ontwikkeld

De keuze voor materialen gaat nóg een stapje verder…deze moeten goed verwerkt kunnen worden als ze aan een tweede leven beginnen. Respect voor de natuur zit hier in het DNA.

 

Heveair® natuurlatex

De basis van vrijwel ieder LeDorm product is Heveair® natuurlatex. Dit is met de grootste zorg uit de beste hoeken wereldwijd gehaald. Het is zeer comfortabel, hoog elastisch, vochtregulerend, ergonomisch, duurzaam en antibacterieel. Het komt hier op neer: dit materiaal vormt de absolute basis voor een heerlijk - en minstens zo belangrijk - eerlijk comfort.

LeDorm matrassen LeDorm boxsprings