TMC Goes

Bekijk hier alle stappen van Beddenspecialist

Uniek slaapgedrag inzicht met SlaapID® thuismeting

Meten is weten. Bij Beddenspecialist draait het om jouw SlaapIDentiteit. Inzicht in hoe jij slaapt, beweegt en hoe constant jouw slaapklimaat is, hoe jouw postuur eruit ziet en wat jouw slaapwensen zijn, staan centraal om tot een passend advies op maat te komen. Vraag hier de SlaapID thuismeting gelijk aan! Jouw SlaapIDentiteit wordt bepaald in twee stappen:

  • SlaapID® thuismeting: als wij niet weten hoe je slaapt is het heel lastig om advies voor het juiste hoofdkussen, matras en/of bed te geven. Advies geven op basis van verkeerde voorinformatie leidt vaak tot producten die toch niet zo goed bij jou passen. De wereldwijd unieke, exclusieve en door Beddenspecialist ontwikkelde SlaapID thuismeting zorgt ervoor dat wij op eenvoudige en onafhankelijke wijze inzicht krijgen in jouw slaapgedrag.

  • Intakegesprek: jouw slaapwens staat centraal in onze aanpak. Middels een uitgebreid intakegesprek vragen wij wat je voorkeuren en wensen zijn of er mogelijke fysieke klachten zijn waar we rekening mee dienen te houden en aantal andere vragen die relevant zijn om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Vraag hier jouw persoonlijke SlaapID® thuismeting aan