Assortiment Matrassen Topmatrassen Topmatras SLP Collection X Fuse

Topmatras SLP Collection X Fuse

Sale
Topmatras SLP Collection X Fuse
Oude prijs:
€ 499,00

Dit product is alleen in de winkel verkrijgbaar. We adviseren je graag op maat.

Matrassen
De SLP Home collection matrassen bestaat uit diverse materiaal soorten en kwaliteiten, allen met unieke eigenschappen. De meeste matrassen binnen de SLP Home collection zijn keerbaar en worden standaard voorzien van de grijze elastische SLP Home tijk welke bestaat uit polyester en elastaan. Optioneel kan de matras worden uitgevoerd in een meubelstof.

Topmatrassen
De SLP Home collection topmatrassen bestaat uit drie verschillende materiaal soorten en kwaliteiten, allen met unieke eigenschappen. Alle topmatrassen binnen de SLP Home collection zijn keer- en draaibaar en worden standaard voorzien van de grijze elastische SLP Home tijk. De tijk is voorzien van een rits aan drie zijden. De topmatrassen zijn voorzien van een schouderprofiel wat zorgt dat de schouder meer ruimte heeft om weg te zakken. Vanaf 140 cm breedte is het mogelijk om een split in de topmatras te laten maken zodat 2 elektrische boxsprings onafhankelijk omhoog en omlaag kunnen bewegen.

Specificaties

Artikelnummer
Tijk - kwaliteit/naam Dubbeldoek (Dubbeldoek met Aloë Vera en met aan drie zijden een rits. Doorgestikt 300 gram Regulon.)
Specifiek materiaal tijk Dubbeldoek met Aloë Vera en met aan drie zijden een rits. Doorgestikt 300 gram Regulon.
Wasinstructie De dubbeldoek tijk is afritsbaar en wasbaar op 40 graden
Verkrijgbaarheid Onze webshopproducten zijn niet altijd verkrijgbaar in de winkel. Wil je het product in de winkel bekijken? Informeer dan eerst naar de beschikbaarheid.
Specifiek materiaal kern Volschuim kern van 5 cm Fuse
Hoogte Ca. 6 cm hoog (Ca. 6 cm)
Aantal zones Geen comfortzones (Niet van toepassing)