Assortiment Dekbedden Dekbed Ledorm Superior

Dekbed Ledorm Superior

Sale
Dekbed Ledorm Superior
Oude prijs:
€ 849,00

De Superior is de aboslute top op het gebied van dekbedden. 100% witte Polaire Toendra ganzendons is een natuurproduct en kan per plaats en per seizoen verschillen in vulkracht. Het dons van de Superior wordt uitsluitend geselecteerd uit gebieden waar op dat moment de vulkracht van het Polaire Toendra dons het hoogste is. Dit levert 100% witte Polaire Toendra ganzendons op. De tijk is gemaakt van Micro Tencel® en zijde. Het Superior dekbed is uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Dankzij de Vital Finish heeft de tijk een nog betere vochtregulatie. Het dekbed is zo comfortabel dat u, op extreem warme avonden na, het hele jaar onder dit dekbed kunt slapen.

De Superior is leverbaar als enkel of vierseizoenen dekbed. Er is keuze uit de warmteklasse 1 (winter), 2 (all season), 3 (voor-, najaar) en 4 (zomer).

Specificaties

Artikelnummer 8719956873362
Materiaal 100% Witte Polaire Toendra ganzendons (Ganzendons)
Wasinstructie Reinigbaar met DRY-CLEAINING , voorkeur vakkundig reinigen.
Verkrijgbaarheid Onze webshopproducten zijn niet altijd verkrijgbaar in de winkel. Wil je het product in de winkel bekijken? Informeer dan eerst naar de beschikbaarheid.
Specifiek materiaal tijk 95% Micro Tencel & 5% zijde (Tencel)