Assortiment Dekbedden Dekbed Beddelicious Adjuzztable

Dekbed Beddelicious Adjuzztable

Sale
Dekbed Beddelicious Adjuzztable
Oude prijs:
€ 459,00

Heerlijke – delicious – bedden tegen een aantrekkelijke prijs, dat is ons uitgangspunt. De dekbeddencollectie van Beddelicious is individueel aanpasbaar. Een maatwerk product, voor u persoonlijk ingesteld. Zo bepaalt u uw eigen comfort in uw dekbed. Binnen de Beddelicious dekbedden collectie kunt u kiezen uit drie verschillende typen namelijk de EZZential, PoZZitional en de AdjuZZtable. De EZZential is een gestandaardiseerd dekbed van zeer hoge kwaliteit tegen een bijzondere prijs. De PoZZitional is een dekbed waarbij het voetengedeelte naar eigen wens aan te passen is. Koude voeten? Dan maken we dit gedeelte voor u aangenaam warm. De AdjuZZtable is het dekbed dat volledig aanpasbaar is. Overal waar u wilt is het dekbed warmer te maken. Zo is het mogelijk om lekker warme voeten te houden, maar ook koukleumen kunnen onder één groot dekbed naast de warmteslaper liggen: Het ultieme partnerdekbed! Het aanpasbare AdjuZZtable dekbed is gevuld met 90% ganzendons. Het dekbed is leverbaar in een enkele (warmteklasse 1, 2, 3 of 4) en in een vier-seizoenen (warmteklasse 3 + 4) variant. De tijk is een dichtgeweven en soepel doek van 100% katoen. Het totale dekbed kan in de wasmachine gewassen worden op 60 °C.

De Adjuzztable is een volledig naar wens aanpasbaar dekbed, welke leverbaar is in de afmetingen 140x200, 140x220, 200x200, 240x200 en 240x220. Bij twijfel over de warmteklasse: Kies dan de koelere variant. Aanpassingen op maat gebeuren nadat u het dekbed thuis heeft getest.

Specificaties

Artikelnummer 8719956874345
Wasinstructie Wassen op maximaal 60 graden
Verkrijgbaarheid Onze webshopproducten zijn niet altijd verkrijgbaar in de winkel. Wil je het product in de winkel bekijken? Informeer dan eerst naar de beschikbaarheid.
Materiaal 90% Ganzendons (Ganzendons)
Specifiek materiaal tijk 100% Katoen NM135 (Katoen)