SlaapID: analyseer je slaapgedrag en weet hoe je echt slaapt

Juul Lommen Venlo

Wil je ook een gratis SlaapID-meting?

Vraag hem nu aan

Leuk hoor, even proefliggen in de winkel. Maar in je dagelijkse kloffie op klaarlichte dag in een winkelbed stappen, heeft bar weinig te maken met je slaapgewoonten. Met onze gratis slaapmeting weet je et wél zeker!

92% van de SlaapID gebruikers geeft aan nieuwe inzichten in het eigen slaapgedrag te hebben gekregen.

Bron: onderzoek onder SlaapID gebruikers - juni 2016

Geen idee? Check je SlaapID

Daarom heeft Beddenspecialist.nl een tijdelijke bedpartner in de aanbieding. Dit is een elastische band die je ’s nachts om je borst draagt, met daarin een sensor. Na drie nachten heeft de zogenaamde SlaapID-sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Maak je op voor verassende resultaten, want Beddenspecialist.nl ziet regelmatig dat notoire buikslapers in werkelijkheid zijslapers zijn en zelfbenoemde stilliggers al woelend in bed een halve marathon afleggen. Onderzoek wees zelfs uit dat 92% van de SlaapID-gebruikers tot nieuwe inzichten kwam! Met die inzichten en de jarenlange ervaring van de specialist kun je dan eindelijk de perfecte combinatie van bedbodem, matras en kussens in huis halen.

Hoe werkt SlaapID? Slechts 5 stappen

In dit filmpje kan je precies zien wat SlaapID inhoudt.

1. Vraag gratis SlaapID online aan óf kom naar de winkel van uw Beddenspecialist
2. Doe het kleine apparaatje SlaapID om uw middel voordat u gaat slapen
3. Herhaal dit drie nachten
4. Lever de SlaapID in bij uw Beddenspecialist
5. U ontvangt direct de uitslag over uw slaapgedrag. Uw winst? Belangrijk inzicht in uw slaapgedrag!

Vraag uw SlaapID meting aan

Ook benieuwd naar hoe je nu eigenlijk echt slaapt? Vraag dan nu de onafhankelijke slaaptest met de SlaapID aan.                       

                          slaapid aanvragen

 

SlaapID- een schat aan informatie

Een SlaapID-meting doe je gewoon lekker thuis, in je eigen bed. Terwijl je slaapt vergaart de sensor een schat aan informatie:

  • Slaaphouding – om rugklachten te voorkomen, moeten we liggen zoals we staan: met een rechte wervelkolom. Dat kan in meerdere posities. Er zijn wel 8 posities waarin wij slapen waaronder de bekende buik- rug-, zijligging. De sensor meet ook nog vier tussenposities.
  • Slaapbeweging – we wisselen gemiddeld 38 keer per nacht van houding. Hartstikke gezond voor de doorbloeding van je lichaam en je gewrichten. Ben je echter een fanatieke woeler of draaier, dan kan dit ook betekenen dat je een nieuw bed met de juiste drukverdeling nodig hebt.
  • Slaapklimaat – De temperatuur en luchtvochtigheid kunnen flinke stoorzenders zijn en zorgen dat je slecht inslaapt of onrustig slaapt.
  • Slaapritme – een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te herstellen. SlaapID is dé perfecte manier om te bepalen hoe je straks het beste slaapt en wat je daarvoor nodig hebt.