De historie van Juul Lommen

Juul Lommen Venlo

De historie van Beddenspecialist Juul Lommen 

Wij zijn Beddenspecialist Juul Lommen.
Jules Lommen had samen met zijn broer een woninginrichtingszaak in Venlo. Na jaren samen de zaak met zijn broer te hebben gedraaid nam Jules een stap richting het beddenvak en wordt de historie geschreven. In een klein pandje midden op de Parade in Venlo opende Jules Lommen samen met zijn vrouw Ria op 4 oktober 1962 een beddenwinkel. Voor zijn vrouw Ria een grote stap, nadat ze jaren lang als onderwijzeres werkzaam is geweest op de lagere school. 

Na 5 goede jaren werd het huidige pand aan de Parade (van dokter Janssen) aangekocht. In de daarop volgende jaren werd het pand diverse malen ingrijpend verbouwd. De winkel werd steeds groter, waardoor een breder assortiment kon worden gehouden en specialiseerde zich steeds meer in gepersonaliseerd slaapcomfort.

Na jaren in de mode te hebben gewerkt heeft Juul Lommen samen met zijn vrouw Marij op 4 april 1991 de slaapspeciaalzaak van zijn ouders overgenomen. Juul en Marij hebben zich steeds meer gespecialiseerd in het zelf maken van dekbedden en hoofdkussens, waarbij de kwaliteit van het dons en de tijk hoog in het vaandel staan. Tijdens de Kerstdagen van 1993 heeft de winkel aan de Parade volledig onderwater gestaan door de dijkdoorbraak van de Maas. Na de winkel weer opgeknapt te hebben zijn Juul en Marij met goede moet op dezelfde voet door gegaan.

Sinds 2014 hebben zij zich aangesloten bij Beddenspecialist.nl, waarmee ze u een nog uitgebreider assortiment in dekbedden en hoofdkussens kunnen aanbieden. De Beddenspecialist Juul Lommen is een van de weinige beddenzaken in Nederland waar u een donzen dekbed op maat geleverd kunt krijgen. Slapen is een heel persoonlijke kwestie, u vergroot uw slaapcomfort als uw dekbed voldoet aan uw persoonlijke wensen. Door het zelf vullen van de dekbedden geeft Beddenspecialist Juul Lommen u het perfecte dekbed op maat.

We gaan weer open! Plan hier je afspraak

Beddenspecialist Juul Lommen

  • maandag gesloten
  • dinsdag Open op afspraak
  • woensdag Open op afspraak
  • donderdag Open op afspraak
  • vrijdag Open op afspraak
  • zaterdag Open op afspraak
  • zondag gesloten
Onze winkel is tijdelijk uitsluitend op afspraak geopend. Klik op Afspraak maken om je afspraak in te plannen.

lk zoek een andere winkel

9,3
22 beoordelingen
; ;