Beddengoed VanDyck in Horst aan de Maas

Bij Beddenspecialist Juul Lommen in Venlo bieden wij je de mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, badmatten, badjassen en dekbedden aan. Vandyck is één van onze merken met topkwaliteit beddengoed en badtexiel. Ook uit Horst aan de Maas ben je van harte welkom om te komen kijken naar ons beddengoed en badtextiel van Vandyck.

De aanschaf van een bed of matras vraagt de nodige aandacht. En dat is meer dan terecht. De aankleding van je bed met mooi bedtextiel is hierbij minstens zo belangrijk. Het maakt het allemaal nèt even af.
Een dekbedovertrek is heel persoonlijk. Beddenspecialist Juul Lommen Venlo staat voor je klaar om passend advies te geven. 

Wil je meer weten over het bedtextiel van Vandyck bij Beddenspecialist Juul Lommen Venlo?

Ben je op zoek naar beddengoed van Vandyck en woonachtig in Horst aan de Maas of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 20 minuten afstand van Horst aan de Maas met onze winkel Beddenspecialist Juul Lommen Horst aan de Maas en bieden de mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, badmatten, badjassen en dekbedden aan .

Beddenspecialist Juul Lommen Venlo bezorgt en monteert gratis, in Horst aan de Maas, Venlo, Tegelen, Peel en Maas en omgeving om u te ontzorgen.