Beddelicious

Juul Lommen Venlo

Beddelicious ontwikkelt bedden, boxsprings en matrassen die allemaal individueel op maat kunnen worden afgesteld. Jouw lichaam en slaapgedrag staan bij Beddelicious centraal. 
Echt comfortabel slapen is alleen mogelijk als je eigen specifieke kenmerken als je lichaamsprofiel, slaaphouding en slaapvoorkeuren serieus worden genomen.
De Beddelicious® producten zijn helemaal instelbaar naar jouw persoonlijke wensen, voorkeuren en kenmerken. Zodat je zeker weet dat je de gehele levensduur van je bed optimaal kunt genieten. En dat je je lekkerder voelt, beter kunt presteren en fijner in je vel zit.

Sleep Good, Feel Good

Beddelicious

Individueel instelbaar door gebruik van Blocks

Dit nieuwe geprofileerde / gepersonaliseerde (positioneel) slapen onderscheidt zich ten opzichte van alle andere merken die standaard oplossingen bieden waarbij er vaak slechts drie keuzes (soft / medium / stevig) zijn binnen een type matras. Ook goed, maar Beddelicious®  gaat nog een stapje verder. Een 100% oplossing op maat, daar staat Beddelicious® voor.

Beddelicious® heeft het innovatieve Blocks Systeem ontwikkeld.

Blocks zijn losse matrasblokken met spiralen aan de binnenzijde met ieder een eigen hardheid. Helemaal op maat en individueel instelbaar. Het ene lijf heeft immers meer ondersteuning nodig dan het andere lijf.
Je bent als mens UNIEK dus waarom je matras niet?

Aanpasbare bedden hebben nog een groot voordeel.
Omdat deze matrassen en boxsprings opgebouwd kunnen worden uit de zogenaamde BLOCKS, losse matrasblokken, kunnen ze na aankoop altijd aangepast worden. Bijvoorbeeld als er in de loop van de tijd factoren veranderen, door een blessure, gewichtsverlies of zwangerschap dan kunnen de modules heel simpel aan de nieuwe situatie worden aangepast. Hoe handig is dat?

Mail mij de Beddelicious brochure

Onze Beddelicious matrassen en boxsprings stellen we graag voor je in op jouw eigen, unieke lichaamsbouw. Zo weten we zeker dat je lighouding mooi in balans is. Kom nu naar de winkel en probeer 'm zelf!

kom naar de winkel

Matrassen tot wel 240 cm lang

Slapen is waar ik naar verlang, maar ik ben te lang..

In een land dat bekend staat om zijn lange mensen, is het aanbod aan bedden met afwijkende maten opvallend klein. Beddelicious is één van de weinige beddenproducten die gespecialiseerd is in bedden voor lange mensen. Wist je dat een persoon van 1.90 meter al een matras nodig heeft van 2.10 meter? En mensen boven de 1.90 meter zelfs bedden vanaf 2.30 meter. Die zijn nauwelijks te vinden. Best gek toch? Om zo goed mogelijk op de behoeften van mensen met bijzondere maten in te spelen, zijn wij een samenwerking aangegaan met Rob Bruintjes, voorzitter van de Stichting Lange Mensen Nederland. 

Keuze uit een brede selectie aan de allermooiste stoffen!

De Beddelicious stoffen kenmerken zich door een rijke keuze aan kleuren en materialen. Elke stof zorgt weer een andere look en zo kun je de boxspring helemaal naar je eigen smaak en stijl aanpassen. Hou je van strak, landelijk, praktisch of gewoon lekker basic? Alle woonstijlen zijn uit te voeren met de ingrediënten die Beddelicious te bieden heeft. Daarbij is de kwaliteit comfortabel, ijzersterk en gaat jaren mee zonder te slijten of te verkleuren. Ook voor kussens en dekbedden worden bij Beddelicious de fijnste stoffen gebruikt. Zo weet je zeker dat je heerlijk zacht weg kan kruipen in je bed. De ruime keuze in stoffen en kleuren, hoofdborden, pootjes en andere accessoires zorgen er voor dat je het bed van jouw dromen zelf kunt bepalen. Alles om ervoor de zorgen dat jij 's avonds heerlijk slaapt!

Flip en klaar

Ik pas echt bij jou

Een speciale loot aan de Beddelicious® stam is FLIP. Geen spiraal Blocks in dit matras, maar schuimblokken. Eén matras dat bestaat uit meerdere schuimblokken, die ook nog eens keerbaar zijn. Je kunt deze blokken van FLIP harder of zachter maken door ze zelf te flippen. Omdat je FLIP op maat kunt instellen past hij echt bij iedereen!

Meer informatie

Beddelicious® ontwikkelde niet alleen matrassen die volledig instelbaar zijn. Alle producten van Beddelicious® kenmerken zich door het feit dat ze volledig kunnen worden ingesteld naar jouw voorkeur. Zelfs de dekbedden en kussens kunnen naar jouw wensen worden aangepast.

Lees er alles over in de Beddelicious brochure. Vraag hem hier aan en ontvang hem gratis in je mailbox! ↓

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;