Advies aan huis

De specialisten van Beddenspecialist Huisman doen graag een stapje extra. Ons advies beperkt zich niet tot in de winkel maar we gaan door, om een goed advies te kunnen geven willen brengen we de gehele slaapsituatie in kaart!

Onze aan huis diensten

Bedanalyse: we bekijken terplekke de huidige situatie van je slaapsysteem en geven advies over de staat van het slaapsysteem en/of je goed ligt op je huidige bed.

Bedadvies: mocht je niet in staat zijn om in de winkel langs te komen dan kunnen wij ook bij jou thuis langs komen. Als we weten waar je naar op zoek bent nemen we brochures, stofstalen, matrasdoorsnedes of zelf een complete matras mee om samen met jou uit te zoeken wat het beste bij jou past. Met onze configurator kunnen we ook samen jouw bed samenstellen.

SlaapID thuismeting: met de SlaapID meting meet je zelf thuis in jouw eigen bed in welke slaaphoudingen je slaapt, hoe vaak je beweegt, wat je slaapklimaat en jouw slaapritme is. Deze informatie is essentieel om goed advies te kunnen geven, zonder dat je hier achteraf spijt van krijgt. Want daar is de aanschaf veel te groot voor.

Laat je adviseren door één van onze slaapexperts!