Historie

Na jaren in de zaak bij zijn ouders in Steenwijk het vak te hebben geleerd heeft Joshua Huisman 28 september 2021 zijn eigen Beddenspecialist Huisman winkel in Emmeloord geopend.

Eigenaar van deze prachtige beddenspeciaalzaak in Emmeloord is Joshua Huisman. Hij is de 4e generatie van een echte beddenfamilie. Beddenspecialist Huisman bestaat al ruim 90 jaar en staat in Steenwijk en omstreken bekend om de best mogelijke kwaliteit in zowel product, service als advies.

Het begon allemaal in 1932. Gerben en Froukje Huisman trokken de stoute schoenen aan en begonnen in Steenwijk een manufacturenwinkel met daarin ook ruimte voor bedden en aanverwante producten. Zoon Teun Huisman richtte zich samen met zijn vrouw Gre vanaf 1970 alleen nog op bedden en bedtextiel waarbij kwaliteitsmerken, hoge service en het beste advies hoog in het vaandel stonden. In 1988 zette hun jongste zoon Jeroen Huisman deze lijn tot op de dag van vandaag onverdroten en succesvol voort in Steenwijk.

De 4e generatie Huisman kon echter niet wachten op het overnemen van de zaak in Steenwijk. Van jongs af aan heeft hij gedroomd van zijn eigen beddenspeciaalzaak. Na jaren in de zaak bij zijn ouders in Steenwijk het vak te hebben geleerd en daarna nog enkele jaren als manager retail en productontwikkeling in de branche, heeft Joshua Huisman op 1 oktober 2021 zijn eigen Beddenspecialist Huisman winkel in Emmeloord geopend. Met meer dan 15 jaar ervaring in het beddenvak helpt hij Emmeloord en omstreken vol passie aan een betere nachtrust.

Wil jij ook verzekerd zijn van een persoonlijk slaapadvies op maat en beter slapen dan ooit tevoren? Kom dan nu langs op de Penning 2 (industrieterrein De Munt) in Emmeloord of maak even een afspraak via onderstaande knop! Er is ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Tot snel bij Beddenspecialist Huisman!

Maak een afspraak bij onze winkel