Hoe lig jij en welk matras past daarbij?

  • Onafhankelijke SlaapID®-thuismeting
  • SlaapFysio gecertificeerde ligexperts
  • Duurzame slaapoplossingen
  • Geruststellende omruil- en instelgarantie
Welkom bij Beddenspecialist Huisman. De slaapexpert van Emmeloord en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan
SLAAPTEMBER MAAND VAN DE SLAAP

In deze bijzondere maand staat het bevorderen van een gezonde en herstellende nachtrust centraal. We begrijpen maar al te goed dat een goede nachtrust essentieel is voor ons algehele welzijn en onze vitaliteit.

Lees het nieuwe gratis GAAP magazine

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie & informatie. Inmiddels ligt de 4e editie alweer in de winkels. Heb jij hem al opgehaald? In je mailbox ontvangen kan natuurlijk ook! Wel zo makkelijk.

Wat onze klanten vinden
9
Prima

Ontzettend goed geadviseerd en ook heel fijn geholpen, de levering op een tijdstip, die voor ons ook fijn was! Kort samen gevat : geweldig

Marten en Gerda van Eerde
10
Vriendelijk, professioneel en echt meedenkend!

In een ongedwongen sfeer werd onze slaap-id uitgelezen en werden alle mogelijkheden besproken. Genoeg om eens rustig over na te denken. Na nog enkele vragen ook een uitgebreide mail met alle mogelijkheden op een rij. Tijdens het bedenken wat we gaan doen hebben we al wel een nieuw (zijden) dekbed aangeschaft om de temperatuur beter te krijgen. En elke avond is het weer een genot om daar onder te slapen! Zeker een aanrader deze beddenspecialist!

Wietske
10
Zeer goed gespecialiseerd in hun vak

Door middel van de slaap id een paar nachten te gebruiken werd er gekeken naar ons slaappatroon maar ook ons slaapklimaat. Dat laatste houdt bijvoorbeeld in heb je het juiste dekbed ,matras en uiteraard de bodem . Wat een wereld ging er voor ons open. Dat het juiste slaapsysteem zoveel doet met je nachtrust. Alles werd vriendelijk en zorgzaam uitgelegd. Ook werden ze voor een uitdaging gezet onze bodems met matrassen hadden niet dezelfde hoogte. Zelfs dat konden ze aanpassen. Met hoeveel vragen we ook kwamen altijd een vriendelijk antwoord en een kopje koffie. Op het laatst ook nog voor uitstapverlichting gekozen alles is zorgvuldig en netjes gemonteerd . Vanaf nacht 1 een heerlijke nachtrust en eindelijk weer goed geslapen en nog steeds uitgerust opstaan.

Petra
10
Ik lig nu elke nacht onder een wolkje!

Geen verkooppraatje, gewoon eerlijk advies, niet opdringerig! Toen ik mijn dekbed kreeg, bleek er een foutje te zijn gemaakt in de fabriek met de afmetingen. Ik ben toen bijzonder goed geholpen! Ik ga nergens anders meer heen als het gaat om mijn nachtrust!

Ina
10
Goede deskundige voorlichting.

Goede service en prettige behandeling . Ook het afleveren vonden we zeer correct.

Lolke en Wiks Wijnia
10
Perfect

Vriendelijk ontvangen en zeer kundig advies! Vriendelijk bedankt voor de goede service. Groetjes Willy Holtland Hallie.

Willy JM
10
Goed product, vlot geleverd

Ik had een bestelling voor bedtextiel. Niet moeilijk, weinig poespas. Toch kreeg ik meer gedetailleerde informatie dan gedacht op een professionele en zeer klantvriendelijke manier. Dus goede koop!!

HM Wassink
7
Netjes geholpen.

Goed uit gelegd en netjes behandeld

Kuis
10
Persoonlijke en zeer prettige begeleiding

Bij een grote aankoop als een bed, is het fijn als er merkbaar tijd en energie gestoken wordt in het selecteren van het beste matras voor jou. Dat hebben wij bij Huisman zeker ervaren. Zowel bij het eerste gesprek, het gebruik van de slaapID en het laatste gesprek waarin wij het bed hebben samengesteld, voelden wij dat er oprechte aandacht was. We zijn erg tevreden met deze ervaring!

Anne van Groningen
10
Ik slaap nu lekker.

Ze hebben mij goed geholpen, ik was op zoek naar een boxspring. Na ik langs kwam kon ik meteen mijn wensen delen. Met hun SlaapID konden ze zien wat mijn ligpositie is en daarbij een goed matras kiezen. Bij volgend afspraak matrassen uitgezocht. Nu die geleverd is lig ik heerlijk. Kan bijna niet wachten tot het weer tijd is om naar bed te gaan.

Robert Winters