De winkel voor jouw nachtrust. Hoe kunnen we je helpen?

  • Onafhankelijke SlaapID®-thuismeting
  • SlaapFysio gecertificeerde ligexperts
  • Duurzame slaapoplossingen
  • Geruststellende omruil- en instelgarantie
Welkom bij Beddenspecialist Huisman. De slaapexpert van Emmeloord en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan
Lees het nieuwe gratis GAAP magazine

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie & informatie. Inmiddels ligt de 4e editie alweer in de winkels. Heb jij hem al opgehaald? In je mailbox ontvangen kan natuurlijk ook! Wel zo makkelijk.

Wat onze klanten vinden
7
Netjes geholpen.

Goed uit gelegd en netjes behandeld

Kuis
10
Persoonlijke en zeer prettige begeleiding

Bij een grote aankoop als een bed, is het fijn als er merkbaar tijd en energie gestoken wordt in het selecteren van het beste matras voor jou. Dat hebben wij bij Huisman zeker ervaren. Zowel bij het eerste gesprek, het gebruik van de slaapID en het laatste gesprek waarin wij het bed hebben samengesteld, voelden wij dat er oprechte aandacht was. We zijn erg tevreden met deze ervaring!

Anne van Groningen
10
Ik slaap nu lekker.

Ze hebben mij goed geholpen, ik was op zoek naar een boxspring. Na ik langs kwam kon ik meteen mijn wensen delen. Met hun SlaapID konden ze zien wat mijn ligpositie is en daarbij een goed matras kiezen. Bij volgend afspraak matrassen uitgezocht. Nu die geleverd is lig ik heerlijk. Kan bijna niet wachten tot het weer tijd is om naar bed te gaan.

Robert Winters
10
Qua service een perfect bedrijf

Stomverbaasd ben je als iemand zegt dat hij wel langs wil komen zelfs als je op een vakantiepark zit. Daarnaast een tip die misschien niet goed is maar je krijgt wel de kans om iets uit te proberen. Als het dan goed uitpakt kun je alleen maar tevreden zijn. Alleen maar pluspunten dus !

Ton van de Griendt
10
klantvriendelijkheid, service en begeleiding uitstekend

Zeer kundige uitleg gekregen bij de aanschaf van een nieuw matras en kussens. Er wordt heel goed gekeken welk matras en welke kussens het beste bij je past. Ook de klantvriendelijkheid en service is zeer goed. Wij zijn zeer tevreden over Beddenspecialist Huisman Emmeloord!

Hanneke
10
Aandacht voor de klant en goede service

Ik heb nu een matras, waar ik heerlijk op slaap en ‘s nacht niet meer wakker wordt.

Truus
9
Deskundig en zeer klantgericht.

Bovenbeste service, deze week heerlijk geslapen.

Jan Steensma
9
Prima advies gekregen.

Er wordt goed doorgevraagd en geluisterd waardoor het uiteindelijke advies tot een prima keuze voor mijn nieuwe bed heeft geleid. Persoonlijk contact erg prettig ervaren.

M.
8
Verkenning en aanschaf van nieuwe boxsprings gingen naar tevredenheid

Onze ervaringen zijn positief. Die mening is gebaseerd op deskundigheid, goede voorlichting en vlotte leverantie.

Ank en Wim Prins
10
Perfect

Heel goed geholpen. Ik lag al jaren niet meer lekker op mijn matras, kon mn draai niet meer vinden. Ik heb nu een nieuw matras en slaap zoveel beter, dit is ook aangetoond middels de slaap ID. Joshua is heel vakkundig, weet wat je nodig hebt en weet alles over de producten die hij verkoopt. Een fijne sfeer in de winkel, je wordt heel gastvrij ontvangen. Uitstekend geholpen.

Ellen Severijn