Mooie ledikanten

Een ledikant is nog steeds veel terug te vinden in onze slaapkamers. Door de vele modellen, houtsoorten en kleuren is er altijd wel een ledikant te vinden wat past bij je smaak en budget.

Een mooi ledikant geeft je slaapkamer uitstraling

Met een ledikant style je je slaapkamer helemaal naar jouw eigen smaak. Hou je van de Scandinavische look? Kies dan voor de Bianco ledikant lijn met lichte kleuren en ronde vormen. Of ben je meer van de minimalistische en industriële stijl? Dan past de Factory line perfect bij jou. En zo hebben wij nog veel meer stijlen, waarvan je een paar voorbeelden hieronder ziet afgebeeld.

Wij werken onder andere met Hasena, een Zwitsers ledikanten merk dat met zorg de meest prachtige en toch robuuste ledikanten samenstelt. Met oog voor detail en een prachtige vormgeving. Voor een indruk van de mogelijkheden kijk hieronder naar een paar voorbeelden. Bekijk daarnaast de online brochure voor een completer overzicht van deze collectie.

De 4 voordelen van een ledikant.

Voordeel 1: Geef snel je eigen stijl met een ledikant

Creëer snel je eigen stijl met een ledikant. Er zijn veel opties, zoals superslanke modellen met ruimte onder het bed. Of juist robuuste houten modellen met een stoere poot eronder.

Voordeel 2: Een ledikant is makkelijk schoon te houden

Een ledikant is eenvoudig schoon te houden, vooral met een houten frame. Deze heel eenvoudig af te nemen met een doekje. Hoogpotige of slanke modellen bieden ruimte om eronder te stofzuigen.

Voordeel 3: Veel opbergruimte mogelijk

Door de flexibele opbouw van het ledikant zijn er verschillende mogelijkheden om een zee van opbergruimte onder het bed te creëren.

Voordeel 4: Je kunt elk onderdeel apart vervangen

Elk onderdeel in een ledikant is separaat te vervangen als het kapot is. Zo gaat je bed langer mee en hoef je niet direct een heel nieuw bed aan te schaffen als er wat stuk gaat.

Hasena brochure

Een brochure vol met inspiratie van de mooiste ledikanten!

Je bent welkom in de winkel!

Je ziet slechts enkele voorbeelden van de enorme hoeveelheid mogelijkheden die je hebt bij de samenstelling van je ledikant.
Benieuwd geworden naar welk bed bij jouw past? En welk matras dan het beste bij jouw lichaam past? 
Maak hier een afspraak voor bij een bezoek aan onze winkel. Wij vertellen je hier graag meer over. Graag tot ziens!

Maak een afspraak bij onze winkel