Vandyck hoofdkussens

Huisman Emmeloord Emmeloord

Koop Vandyck hoofdkussens online

Ga naar de webshop

Een goede nachtrust begint met een goed hoofdkussen. In het Vandyck kussenprogramma vindt u een brede collectie hoofdkussen, ze bieden een oplossing voor (bijna) alle slaapproblemen. Bent u allergisch? Hebt u last van overmatig transpireren? Hebt u nekklachten? Vandyck heeft hoofdkussen met innoverende vormen en toepassingen van high tech materialen. In het kussenprogramma hebben we verschillende materialen opgenomen, zoals synthetische of natuurlijke materialen zoals dons.

Herkomst dons en veren

Voor de donshoofdkussens worden dons en veren gebruikt, dit zijn bijproducten van de slacht en geen hand geplukte dons van levende dieren. Dit wordt ook regelmatig door Vandyck ter plaatse gecontroleerd. Ook is in 2009 ter extra verificatie door het International Down & Feather Laboratoria (IDFL) vanuit de Verenigde Staten een audit uitgevoerd, waarbij alle geledingen van de productieketen bezocht en gecontroleerd zijn.

Allergy free

Speciaal voor mensen met een allergie heeft Beddenspecialist.nl het Allergy Free 4 hoofdkussen in collectie. Het hoofdkussen heeft een tijk van 100% katoen en is behandeld met AEGIStm ANTIMICROBIAL TECHNOLOGY en zorgt zo voor een fysische barrière tegen huisstofmijt en bacteriën.
Het hoofdkussen is wasbaar op 60 graden Celsius en kan worden gedroogd in de droogtrommel.
U vindt meer hoofdkussens uit de Allergy Free collectie in de online linnenstore van Beddenspecialist.nl.

Balance

Beddenspecialist.nl heeft een drietal hoofdkussens uit de Balance collectie opgenomen, Balance 1, 2 en 3. De hoofdkussens hebben een tijk van 100% zeer fijn gekamd katoen en is voorzien van een 3D weefsel voor een goede informatie. De tijk is daarnaast behandeld met AEGIStm ANTIMICROBIAL TECHNOLOGY en zorgt zo voor een fysische barrière tegen huisstofmijt en bacteriën. De hoofdkussens hebben een ingebouwde neksteun van zeer duurzaam Talalay-latex, wat zorgt voor een optimale ondersteuning van de nek. Het voordeel van dit hoofdkussen is dat de neksteun niet doorloopt tot de rand, de neksteun loopt door tot het juiste moment.
U vindt meer hoofdkussens uit de Balance collectie in de online linnenstore van Beddenspecialist.nl.

Cool

Speciaal voor mensen met die het vooral warm hebben tijdens de nacht heeft Beddenspecialist.nl het Cool 3 hoofdkussen in collectie. Het hoofdkussen heeft een klimaat regulerende gel pad verwerkt in het hoofdkussen voor échte verkoeling. De gel pad slaat de kamertemperatuur op en geeft deze af wanneer de temperatuur oploopt. De tijk is gemaakt van 50% Tencel en 50% viscose en heeft een vulling van Slow Recovery Foam met gel pads.
U vindt meer hoofdkussens uit de Cool collectie in de online linnenstore van Beddenspecialist.nl.

Feel Good

Respect voor de gebruikte grondstoffen, maar geen concessies aan de kwaliteit en levensduur doen. Beddenspecialist.nl heeft het Feel Good 4 hoofdkussen in haar collectie opgenomen. Het hoofdkussen heeft een tijk van 100% zeer fijne katoen, geteeld zonder bestrijdings- middelen, en voorzien van het GOTS-certificaat. Het hoofdkussen heeft een vulling van gekaarde Java kapok; geteeld, geoogst en verwerkt zonder enige toevoeging. Daarnaast is het kussen voorzien van een hoge en lage kant en zorgt de schoudercontour dat uw hoofd op de juiste plek van het hoofdkussen komt te liggen.
U vindt meer hoofdkussens uit de Cool collectie in de online linnenstore van Beddenspecialist.nl.

Pressure relief

Een gelijkmatige drukverdeling van het hoofd is belangrijk voor een goede nachtrust. Hoe groter het oppervlak van ondersteuning van het hoofd, hoe gelijkmatiger de druk wordt verdeeld. Het hoofdkussen Pressure relief 2 heeft de juiste eigenschappen voor drukverlaging. Het hoofdkussen heeft een tijk van 100% zeer fijn gekamd katoen en is behandeld met AEGIStm ANTIMICROBIAL TECHNOLOGY en zorgt zo voor een fysische barrière tegen huisstofmijt en bacteriën. De Pressure relief 2 heeft een vulling van de gelvezel Slow Recovery Polyester Fiber en zorgt voor een druk verlagend slaapcomfort.
U vindt meer hoofdkussens uit de Cool collectie in de online linnenstore van Beddenspecialist.nl.


Ventilation

De ene persoon transpireert meer dan de andere. Voordat we in slaap vallen is het belangrijk dat dat het lichaam is afgekoeld, dit wordt gedaan door vocht te verdampen, dus te transpireren. Het verschilt per persoon hoeveel iemand transpireert.
Speciaal voor mensen die transpireren heeft Beddenspecialist.nl drie hoofdkussens in haar collectie opgenomen; Ventilation 2, 3 en BSK.
De hoofdkussens hebben een tijk van 100% zeer fijn gekamd katoen, de tijk en vulling zijn gemaakt van materialen met een open structuur die de luchtcirculatie bevordert. Daarnaast is de tijk behandeld met AEGIStm ANTIMICROBIAL TECHNOLOGY en zorgt zo voor een fysische barrière tegen huisstofmijt en bacteriën.
In de collectie is het Ventilation BSK hoofdkussen opgenomen, speciaal gemaakt voor kinderen of buikslapers.
U vindt meer hoofdkussens uit de Ventilation collectie in de online linnenstore van Beddenspecialist.nl.

Hoe zit het met jouw slaapkwaliteit?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!