Groen in de slaapkamer is dé trend van 2020!

Huisman Emmeloord Emmeloord

De kleur groen is al een tijdje trendkleur en blijft dat ook. Groen doet ons goed - de kleur van de natuur! - werkt ontspannend en geeft frisse, nieuwe energie. Vooral door die ontspanning zien we groen ook veel in de slaapkamer terug. De natuur in huis halen doe je met planten, maar ook met behang in dessins van exotische bomen, groen beddengoed en warme groentinten op je muur.

Groen is een kleur die we al even kennen in de woonkamer en in huis. Maar genoeg krijgen we er zeker niet van! In de slaapkamer doet ie het ook fantastisch. Het is een echte sfeermaker op de muur. 

Groen is een blijvertje!

Sierkussen €19,99 (Coco Maison)
Dekbedovertrek NYA vanaf €69,95 (Essenza)

Hou je niet zo van grote veranderingen in huis? Dan kan groen ook prima in accessoires net het accent geven wat je zoekt.

De kleur groen doet ons goed, het is de kleur van de natuur en werkt ontspannend en geeft frisse, nieuwe energie. Perfect voor in de slaapkamer!

 

Beddelicious boxsprings vanaf €xxxx

Tip: verf een lambrisering in een mooie groene kleur. Pas ook wat accessoires (bijvoorbeeld kussens, planten, lampen) toe in deze kleur om de slaapkamer 1 geheel te maken

Shopping in stijl

De allerleukste spullen die de sfeer in de slaapkamer helemaal trendproof maken vind je hier;

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe nu de Slaapscore?