Auping

Een Auping bed, matras, spiraalbodem, kussen, dekbed of boxspring wordt allemaal in Nederland gemaakt.

Kenmerkend voor Auping

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Auping blinkt echt uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren.

Goed slapen kan altijd nóg beter. Daarom werkt Auping elke dag opnieuw met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Ook in de toekomst willen we met een gerust hart kunnen slapen.

Een leven lang op één bed. Het klinkt als een droom, maar omdat Auping hun bedden in Nederland maakt van oersterke en recyclebare materialen is het realiteit. Auping bedden gaan generaties lang mee. Dat ligt wel goed dus.

Sinds 1888

In 1888 kreeg Johannes Auping de opdracht om voor het Sint Geertruiden Gasthuis hygiënische bedden te maken in plaats van de gebruikelijke stromatrassen. Zo is de spiraalbodem ontstaan…

De eerste fabriek werd gebouwd in 1912 in Deventer. Inmiddels is Auping de allergrootste beddenfabrikant in ons land. Niet voor niets kreeg de fabriek van Auping in 1988 het predicaat Koninklijk.

De drie belangrijkste pijlers van een kwalitatief Auping product zijn: ventilatie, ondersteuning en drukverdeling. Door het inzetten van innovatieve materialen en technieken garandeert Auping haar klanten een optimaal slaapcomfort. Tel daarbij op het bewustzijn van Auping van ons gezamenlijk leefklimaat. Zo worden oude matrassen gerecycled met een zeer geavanceerd systeem.

Auping matrassen

Hoe comfortabel een matras ook is, je wisselt toch regelmatig van houding. Beweging in je slaap is belangrijk en komt ten goede van de gewrichten en de bloedcirculatie. De nieuwe generatie matrassen van Auping zijn ontwikkeld om ieder lichaam de juiste ondersteuning te kunnen bieden en de wereld zo min mogelijk te belasten. De collectie bestaat uit het Inizio matras, het Adagio matras, het Evolve matras, het Elysium matras en het Elite matras. 

Auping bedden

In de bedmodellen collectie heeft Auping verschillende design modellen. Alle Auping bedden worden met de hand gemaakt en helemaal naar jouw wens samengesteld. Binnen de collectie heeft Auping verschillende modellen die elk hun eigen ontwerp en uitstraling hebben. Veruit het meest bekende bed is de Auronde, dit model is al sinds 1973 in de collectie. Andere modellen zijn de Essential, Original en Noa. Het meest recent toegevoegde bed is de Noble.

Auping boxsprings

De boxsprings van Auping bestaan uit een samenspel van spiraalbodem, boxspring en matras. Deze drie items zorgen voor een goede ventilatie en ondersteuning. De Auping boxsprings bieden niet alleen een uitstekende nachtrust, maar ook een stijlvolle slaapervaring. De elektrische Auping boxsprings worden standaard uitgevoerd met een draadloze (RF) handbediening, waarbij de bodems gelijktijdig of afhankelijk van elkaar versteld kunnen worden. Het meest voordelige model is de Tone boxspring. De andere modellen heten Original, Criade en Kiruna. Ze bieden heel veel mogelijkheden om van een Auping boxspring jouw favoriete plekje in huis te maken.

Wil je meer weten over Auping?

Vraag dan nu meer informatie op over Auping om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

Ben je benieuwd hoe de Auping matrassen worden gemaakt? Bekijk hier de video over de fabriek in Deventer!

Beddenspecialist Frans Poorter bezorgt matrassen, bedbodems bij jou thuis en monteert de bed modellen van Auping in , Nijkerk, Hooglanderveen, Hoevelaken, Vathorst, Putten, Bunschoten-Spakenburg, Ermelo, Zeewolde, Harderwijk, Leusden, Baarn, Soest, Bussum, Laren om jou van de beste nachtrust te voorzien en volledig te ontzorgen.