Historie

In 1911 richtte Frans Poorter (1e) Woninginrichting Frans Poorter op. Nu een moderne beddenspecialist met 1000m2 in de binnenstad van Nijkerk.

De 110 jarige historie van Beddenspecialist Frans Poorter 

Bij Beddenspecialist.nl is zelfs een Hofleveranciers aangesloten; Frans Poorter uit Nijkerk. De historie gaat terug naar 1911 waar de 1e Frans Poorter, Woninginrichting Frans Poorter oprichtte. Vijf generaties later staat de 5e Frans Poorter samen met zijn vrouw Annemarie aan het roer van deze beddenspeciaalzaak in het centrum van Nijkerk. Duizenden klanten en vaak generatie op generatie uit o.a. Nijkerk, Hoevelaken, Amersfoort, Zeewolde en omstreken slapen op een bed van Frans Poorter.

Ter gelegenheid van het 100-jarig-jubileum heeft Hare Majesteit de koningin het recht toegekend tot het voeren van het predicaat “Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier”. Op 23 november 2011 zijn tijdens een feestelijke bijeenkomst de bijbehorende versierselen overhandigd door de Nijkerkse burgemeester Renkema. Beddenspecialist Frans Poorter staat o.a. bekend om zijn rijke bedtextiel collectie.