SmartSleeve®

SmartSleeve® is dé matrasbeschermer voor jouw matras.

BekaertDeslee Academy

Gemiddeld heeft een mens acht uur slaap per nacht nodig. De toenemende druk om sneller te leven en meer te presteren zorgt echter voor meer slapeloze nachten. De BekeartsDeslee Academy werd opgericht om ervoor te zorgen dat we in de allerbeste omstandigheden kunnen genieten van een goede nachtrust. 

Onderzoek naar de toepassingsmogelijkheden van slimme materialen heeft gezorgd voor revolutionaire en innovatieve oplossingen, zoals SmartSleeve. Dit is één van de redenen waarom BekeartsDeslee wereldwijd de marktleider is in matrastextiel.

SmartSleeve is een revolutionaire slaaptechnologie die zorgt voor extra ventilatie, vochtregulering, veerkrachtigheid en comfort. De SmartSleeve matrasbeschermer en kussensloop zorgen voor de optimale bescherming van jouw matras, kussen en nachtrust. 

Getest en goedgekeurd door allergiepatiënten

Gevoeligheid voor huisstofmijt, hooikoorts symptomen, je hebt er vast wel eens van gehoord. In de meeste bedden en matrassen zijn deze allergenen te vinden wat een negatieve impact heeft op de slaapkwaliteit en het slaapcomfort. Hoewel 25,9% van de bevolking hoogsensititief is voor deze allergenen, beseffen weinig mensen dat ze met een allergie te maken hebben. 

Om het leven van deze allergische personen te verbeteren ontwikkelde BekaertDeslee een matrasstof die allergenen reduceert. Purotex maakt gebruik van actieve probiotica om aanwezige allergenen in de matras op te ruimen. Het vermindert het aantal allergenen met 93,7% na twee weken. Met andere worden: de actieve probiotica creëren een gezonde en propere slaapomgeving. 

Wil je meer weten over SmartSleeve®?

Vraag dan nu meer informatie op over SmartSleeve® om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.