Polypreen

Bedderie de Boer Heerenveen

Polypreen zet zich al meer dan 50 jaar iedere dag volledig in voor zijn klanten. De kennis en ervarenheid van de medewerkers staat garant voor de hoogstaande kwaliteit van de producten. Doelgericht werken en sterk doorzetten zijn de waarden die Polypreen inspireren.

 

Ecologisch vakmanschap

Polypreen heeft een eigen fabriek welke in Belgie is gevestigd en hoeft daarom zijn producten geen kilometers te transporteren. Hierdoor is de ecologische voetafdruk van Polypreen gereduceerd. Polypreen is vakmanschap en hecht daarbij waarde aan duurzaamheid. Om deze reden doet het bedrijf veel aan milieuvriendelijke initiatieven voor de productie en infrastructuur in het algemeen. Alle producten hebben een milieucertificaat en voldoen aan meerdere normen. 

Een halve eeuw jouw slaapcomfort.

Polypreen

Historie

Een halve eeuw geleden begon de oprichter van Polypreen, dhr. Raspoort, matrassen te produceren in Belgisch Limburg, voor zijn bedrijf in Beverwijk. In eerste instantie was de verkoop van de matrassen alleen bestemd voor Nederland. In de jaren 70 veranderde dit toen Polypreen de markt in eigen land betrad en startte met de productie van comfortschuimen. Polypreen sloot aan bij een internationale holding en werd hierdoor actief in 6 verschillende landen. De deur naar de Franse en Duitse markt werd geopend. Uiteindelijk is Polypreen uitgegroeid tot een volwaardige speler in de beddingsector.