M-line

Bedderie de Boer Heerenveen

Het dagelijks leven wordt steeds dynamischer. Er wordt steeds meer van ons gevraagd. We maken langere dagen en slapen steeds korter. Om dit leven goed vol te kunnen houden en ervan te kunnen blijven genieten is het van belang om onze nachtrust optimaal te benutten. Door de drukverlagende eigenschappen van M-line slaap je dieper en draai je minder in de nacht. De slaapsystemen van M line garanderen goede mobiliteit en uitstekend ventilatie. Zo haalt u het maximale uit de nacht en heeft u overdag meer energie. De producten van M-line zijn van hoge kwaliteit en worden met zorg gemaakt. Duurzaamheid en kwaliteit zijn door de uitvoering van TUV en TNO testen gegarandeerd.

 

De unieke samenstelling van M-line

M-line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastisch materiaal welke zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Hierdoor zorgen M-line matrassen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en betere bloedsomloop tijdens het slapen. Ook alle M-line kussens zijn gemaakt van het revolutionair visco-elastisch M line materiaal. De kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. 

Sleep well. Move better

M-line


M-line en topsporters

Veel topsporters slapen op een bed van M-line en zijn ervan overtuigd dat M-line bijdraagt aan een betere prestatie. Een uitgekiende slaaphouding draagt namelijk bij aan een sneller herstel van lichaam en geest.

Een snel herstel is niet alleen in de sport essentieel, maar dit is ook in de zorg een groot aandachtspunt. Een goede slaaphouding, door de optimale drukverlaging van M-line, werkt preventief bij rug- en nekklachten en vermindert de kans op doorliggen. Vandaar dat ook zorgcentra, fysiotherapeuten en ziekenhuizen gebruik maken van M-line matrassen en hoofdkussens.