Lifetime Kidsrooms

Bedderie de Boer Heerenveen

Lifetime Kidsrooms bekijkt al meer dan 40 jaar de wereld door de ogen van een kind. De laatste jaren is er veel veranderd. Kinderen hebben tegenwoordig een eigen kamer, deze kamers zijn groter en de trends hierbinnen komen en gaan. Eén ding is hetzelfde gebleven, de filosofie van Lifetime: 

"Kinderen hoeven alleen maar te spelen,
te ontdekken en plezier te maken"

Met dit motto in het achterhoofd ontwikkelt Lifetime opvallende en fantasierijke werelden die de basis vormen voor de reis door de kinderjaren. Binnen deze ontwikkeling wordt traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit gecombineerd. Dit alles, zodat kinderen lekker kunnen blijven spelen. Een Lifetime bed groeit mee met een kind, van baby tot tiener. Het bedsysteem is ontworpen om het bed continu te kunnen blijven aanpassen naar leeftijd, grootte en wensen van jouw kind. Op deze manier hoef je te zijner tijd geen nieuw bed aan te schaffen!

Het scheppen van een opvallende en fantasierijke wereld.

Lifetime Kidsrooms

Het verhaal van Lifetime Kidsrooms

In 1924 werd er in Denemarken een werkplaats geopend door de familie Engel. Na verloop van tijd groeide dit uit tot een kleine meubelmakerij. De ervaring in de meubelmakerij resulteerde in 1972 tot het ontstaan van Lifetime Kidsrooms. Het bijzondere van het bedrijf was dat alle meubels werden gemaakt van grenenhout en de constructie van meubels met wiggen. Door de grote vraag naar kindermeubels ging Lifetime zich hierop concentreren en werd er geïnvesteerd in personeel en machines voor de productie. Een ontwikkeling die inmiddels is doorgezet door de derde generatie van de familie Engel.Tot op heden worden alle LIFETIME Kidsrooms Original meubelen geproduceerd in het eigen familiebedrijf - met behulp van deskundige meubelmakers en houtbewerkers en een ultra-modern machinepark.

Visie Lifetime Kidsrooms

 • Duurzaam en milieubewust
  - Er wordt gebruik gemaakt van duurzaam grenenhout. Een sterke houtsoort die zorgt voor hoge kwaliteit meubels. Bij iedere gekapte boom, wordt er een nieuwe boom geplant! -
 • Veilige en stabiele constructies
  - Kinderen beleven jaren lang plezier van de constructies van Lifetime Kidsrooms. De bedden voldoen daarom aan de hoogste veiligheidseisen. -
 • Kwaliteitsgarantie
  - De meubels worden in eigen huis ontwikkeld door deskundige meubelmakers met geavanceerd apparatuur. -
 • Leren, spelen en plezier maken
  - Ontwikkel een kamer volledig naar de wensen en behoeften van jullie kinderen. -