Hoofdkussen cadeau bij aankoop van een BM500 matras!

Bedderie de Boer Heerenveen

Scoor hier jouw Beddelicious deal!

Winkels

Mood image for product

Nu tijdelijk een Ezzential hoofdkussen cadeau!

Om te vieren dat wetenschappelijk is bewezen dat de Blocks M500 en het Ezzential hoofdkussen lage rugklachten verminderen en het comfort verbeteren ontvangt u tijdelijk bij aankoop van een Blocks M500 matras een Ezzential hoofdkussen cadeau t.w.v. €144,95!

Het Beddelicious Blocks M500 matras wordt volledig naar jouw lichaam ingesteld. Of je schouders hebt, een smalle taille of juist brede heupen, het maakt niet uit! Met Blocks modules in 5 stevigheden (van extra_soft tot extra_stevig) wordt het matras volledig ingesteld naar jouw behoeften!

Maak nu een afspraak in een van onze winkels!

Mood image for product
Mood image for product
Mood image for product

Missie & Visie Beddelicious

Elk mens is uniek. De een heeft brede schouders, de ander forse heupen. Ieder figuur is anders en heeft een andere ondersteuning nodig. Daarom vond Beddelicious het tijd voor op maat gemaakte slaapoplossingen. Het resultaat: een collectie boxsprings en matrassen die volledig afgestemd kunnen worden op jouw lichaam.

Met de pijlers Instelbaarheid, Frisheid & Design is Beddelicious uniek en zorgt het voor het perfecte nachtrust voor ieder lichaam. 

Mood image for product

Adviesmethode Beddenspecialist gebruikt in wetenschappelijk onderzoek!

Lage rugklachten zijn een groot probleem in Nederland. Uit het rapport Zinnige Zorg blijkt dat 1 op de 12 mensen met deze klachten worstelt. Hiermee staan lage rugklachten op de eerste plaats van de top-52 aandoeningen met een hoge ziektelast.

De nachtrust speelt hierin een grote rol en daaruit volgt de vraag in hoeverre matraseigenschappen een rol spelen bij lage rugklachten.

Om dit te onderzoeken is een wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de invloed van matraseigenschappen op comfort en pijn bij mensen met lage rugklachten. Benieuwd hoe wij dit hebben aangepakt? Lees dan gauw verder!

Wetenschappelijk onderzoek
Mood image for product