Beddelicious

Bedderie de Boer Heerenveen

Ieder Beddelicious product is volledig naar je eigen lichaamsbouw, slaapvoorkeur en smaak in te stellen. Of het nu gaat om een boxspring, matras, kussen, dekbed of nachtkastje, alles is aanpasbaar. Beddelicious past zich aan naar jouw wensen.

Oprichting Beddelicious

Maarten Stoffels is oprichter van Beddelicious. Hij volgt van jongs af aan alle ontwikkelingen binnen de wereld van bedden. Het viel hem al snel op dat er vooral hele generieke slaapoplossingen bestaan. Ofwel, oplossingen met massaproducten voor de gemiddelde mens…Elk mens is uniek. Iedereen heeft een uniek slaapgedrag, postuur en fysieke kenmerken, los van eventuele klachten. Beddelicious bouwt zorgvuldig slaapgegevens op en vertaalt deze data naar slaapoplossingen tot op het kleinste niveau..

Beddelicious past zich aan naar jouw wensen

Beddelicious

Missie

Elke seconde, iedere minuut, dag voor dag werkt Beddelicious aan instelbare slaapoplossingen om ieder uniek persoon jarenlang een gezonde nachtrust op maat te kunnen bieden. Zodat u iedere nacht goed en comfortabel slaapt en u zich ook iedere dag optimaal voelt.

 

 

Cradle to Cradle Gold

Ook de hoofdkussens van Beddelicious zijn alles behalve standaard. Elk kussen heeft een belangrijke functie en is gemaakt van 100% Naturel Vita Talaya latex. Extra bijzonder is dat de kussens uit deze collectie een verantwoord certificaat hebben: producten met het Cradle to Cradle certificaat lenen zich voor hergebruik voor een nieuw product of dienen als grondstof voor nieuwe producten. Deze kussens hebben zelfs een Gold-status (op één na hoogst haalbaar).

De icoontjes

• persoonlijk geselecteerd - Zorgvuldige samenstelling van uw Beddelicious bed op basis van persoonlijke behoefte
• persoonlijk instelbaar - instellen naar specifieke wensen en eigenschappen van u als gebruiker
• persoonlijk design - ruime keuze aan stoffen, kleurtjes, pootjes, hoofborden en accessoires om het product compleet naar wens uit te voeren

Een beetje erbij of een beetje eraf?

Het Beddelicious plus- of minteken symboliseert de uitgebreide instelbaarheid en aanpasbaarheid van de producten. Alles ten behoeve van individueel slaapcomfort. Net iets harder of zachter, iets naar rechts of naar links, nèt iets omhoog of omlaag. Ietsjes lichter of zwaarder gevuld. Dit kan net het verschil maken tussen fit wakker worden of moe opstaan. 

 

 

 

Blocks

Beddelicious heeft het innovatieve Blocks System ontwikkeld. Blocks zijn losse matrasblokken die allemaal een eigen hardheid hebben. Dit is de basis voor het zelf samenstellen van het perfecte matras. Helemaal op maat, individueel instelbaar. De kern van het matras bestaat uit unieke Blocks modules die zich aanpassen aan de contouren van je eigen lichaam. Aan de binnenkant zitten B-Spring pocketveren met verschillende hardheden: er zijn brede en smalle varianten zodat ook dit product naadloos op het lichaam aansluit. Iedere Blocks module is verkrijgbaar in 5 hardheden extra zacht tot lekker stevig. En dat is best handig als je lichaam in een periode erg verandert Doo bijvoorbeeld zwangerschap. Dan is het matras zo aan te passen dat je lichaam weer perfect matcht met je matras. Dit kan je zo vaak aanpassen als nodig is.

Beddelicious blockspring Beddelicious Blocks matrassen

Perfect op maat

Bij bestaande nachtkastjes is de hoogte vaak net té hoog of té laag. De Beddelicious BedBoy is volledig in te stellen op de perfecte hoogte, verkrijgbaar in wit of zwart in model L en X €299

 

  

 

Waarom Beddelicious?

• Instelbaarheid - omdat elk lichaam uniek gebouwd is, ontwikkelt Beddelicious producten die volledig instelbaar zijn op je eigen, specifieke lichaamskenmerken en slaapgedrag. Het Beddelicious product wordt vooraf zorgvuldig ingesteld op je eigen wensen. En zelfs achteraf als dat nodig is.
• Hygiëne - de matrassen en boxsprings van Beddelicious zijn voorzien van afneembare hoezen zodat ze gemakkelijk te reinigen zijn. De kwaliteit blijft ijzersterk, hoe vaak u ook reinigt.
• Design - de producten moeten er van buiten ook mooi uitzien. U bepaalt zelf dat droomuiterlijk door te kiezen uit stoffen, hoofd- en voetborden en pootjes