Auping

Bedderie de Boer Heerenveen

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Auping blinkt echt uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren.

Goed slapen kan altijd nóg beter. Daarom werkt Auping elke dag opnieuw met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Ook in die toekomst willen we met een gerust hart kunnen slapen.

Auping nights, Better days.

Auping

Wintersale op onze meest duurzame producten

In je slaapkamer gebeurt zoveel meer dan slapen. Zeker nu, als ’t zo koud is…
Dus kijk gerust eventjes rond op onze website of kom eens binnen bij een Auping winkel tijdens onze Wintersale.  Want dan zijn onze meest duurzame producten extra zacht geprijsd. Ook dát doet Auping, met liefde.

 • Bed Essential
 • Bed Auronde
 • Matras Vivo
 • Matras Maestro
 • Dekbed 4 seizoenen
 • Kussen Prestige

Actievoorwaarden:

- Eventuele meerkosten door te kiezen voor verstelbare bodems, (gestoffeerd) hoofdbord en/of andere matrassen komen voor rekening van de consument.
- De actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties.
- Deze actie geldt niet voor showmodellen en geldt niet voor het outlet aanbod.
- Onder voorbehoud van wijzigingen.
- Deze actie is alleen geldig in Nederland.

- De looptijd van de actie is van vrijdag 14 december 2018 t/m zondag 3 februari 2019.
- Je ontvangt een vast voordeel bedrag op de door Auping geselecteerde duurzame producten, zie hieronder:

 • € 400,- bij bestelling van een complete 2-persoons Essential (160cm en breder), inclusief matrassen, omranding, spiraalbodems en hoofdbord.
 • € 400,- bij bestelling van een 2-persoons Auronde (160cm en breder)
 • € 200,- bij bestelling van een 1 persoons Maestro matras (tot en met breedte 140cm)
 • € 400,- bij bestelling van een 2 persoons Maestro matras (160cm en breder)
 • € 250,- bij bestelling van een 1 persoons Vivo matras (tot en met breedte 140cm)
 • € 500,- bij bestelling van een 2 persoons Vivo matras (160cm en breder)
 • € 50,- bij bestelling van een Comfort Synthetisch dekbed 4 seizoenen (140cm en breder)
 • € 20,- bij bestelling van een Synthetische Prestige kussen (40cm en breder)

Sinds 1888

In 1888 kreeg Johannes Auping de opdracht om voor het Sint Geertruiden Gasthuis hygiënische bedden te maken in plaats van de gebruikelijke stromatrassen. Zo is de spiraalbodem ontstaan…

De eerste fabriek werd gebouwd in 1912 in Deventer. Inmiddels is Auping de allergrootste beddenfabrikant in ons land. Niet voor niets kreeg de fabriek van Auping in 1988 het predicaat Koninklijk.

De drie belangrijkste pijlers van een kwalitatief Auping product zijn: ventilatie, ondersteuning en drukverdeling. Door het inzetten van innovatieve materialen en technieken garandeert Auping haar klanten een optimaal slaapcomfort. Tel daarbij op het bewustzijn van Auping van ons gezamenlijk leefklimaat. Zo worden oude matrassen gerecycled met een zeer geavanceerd systeem.

Auping Spiraalbodems

Auping Take Back System

Cradle to cradle

Goed slapen kan altijd nóg beter. Daarom werkt Auping elke dag opnieuw met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Ook in die toekomst willen we met een gerust hart kunnen slapen. Het bedrijf wil dan ook volgens de Cradle to Cradle (C2C) filosofie processen inrichten: straks zijn alle Auping producten veilig en energie-neutraal gemaakt. Miljoenen matrassen gaan richting het grofvuil. Een deel hiervan krijgt een tweede leven. Auping heeft om deze reden het Auping Take Back System (ATBS) geïntroduceerd.