Christian Fischbacher

Textiel met aandacht voor detail, een diepgewortelde passie voor hoogwaardige materialen.

Over Christian Fischbacher

Duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid zijn niet alleen een trend, maar ook een manier van leven. Christian Fischbacher creëert producten die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Alle productieprocessen worden zorgvuldig gecontroleerd op hoge kwaliteitsnormen. Eén van de drijvende principes van Christian Fischbacher is de toewijding om continu te innoveren, de duurzaamheid van zijn producten te verbeteren en nieuwe standaarden te stellen in de industrie. 

Design Studio

Passie is de creatieve brandstof van Christian Fischbacher. Het bedrijf haalt inspiratie uit de natuur, kunst en mode en houdt ervan om traditionele ideeën opnieuw leven in te blazen. De ontwerpers bij Christian Fischbacher zijn experts op het gebied van weven, ontwerp en kleuring en staan bekend om hun gepassioneerde aandacht voor detail. Het is duidelijk in alle aspecten van de producten, van elke streep tot de fijnste kneepjes van de bloemenprints. Elk idee is tot het einde doordacht en misschien is dat wel de reden dat Christian Fischbacher zo vaak in de prijzen is gevallen. 

Wil je meer weten over Christian Fischbacher?

Vraag dan nu meer informatie op over Christian Fischbacher om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.