Beddenwinkel in Katwijk?

Verkade Noordwijk

Op zoek naar een echt goede beddenwinkel in Katwijk? Onder de naam Beddenspecialist vind je in Nederland inmiddels 30 beddenwinkels die gespecialiseerd zijn in slapen. Bij Beddenspecialist Verkade in Noordwijk vind je dan ook een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Doe de SlaapID slaaptest in Noordwijk

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt onze beddenwinkel in Noordwijk gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Verkade Noordwijk staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Verkade Noordwijk?

Slaap ID Test

SlaapID slaaptest

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Katwijk of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 10 minuten afstand van Katwijk met onze winkel Verkade Katwijk en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Verkade Noordwijk bezorgt en monteert gratis in onder andere Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout en omgeving om jou te ontzorgen.